آموزش عملی ترانسفارمر برای محصلین انستیتوت نفت‌وگاز سرپل

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۸ - ۱۱:۲۹
Sare-Pol

محصلین رشته برق انستیتوت نفت‌وگاز ولایت سرپل در جریان کارهای عملی/پرکتیک درباره ترانسفارمر آموزش دیدند.

استاد رهنما در یک جلسه درسی عملی، اجزا و بخش‌های ترانسفارمر را به‌گونه عملی به محصلین توضیح داد.

بخش عمده آموزش‌های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است طوریکه فارغان این مراکز مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۵۹
Background image

تقدیر از کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

امروز در نشست اصلاحی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شماری از کارمندان این اداره مورد تقدیر و تحسین قرار گرفتند. این برنامه بخاطر اعلان نتایج امتحان مسایل دینی راه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۸:۵۷
Background image

تهیه و خریداری سولر و آب‌بازک برای انستیتوت حسابداری بدخشان

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان می‌گویند که که مردم محل در همکاری با این آمریت برای انستیتوت اداره و حسابداری سولر و آب‌بازک خریداری نمودند. با این حال مشکل کمبود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۹:۵۴
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست تعلیمات تخنیکی زون غرب و پوهنتون جامی

در نشستی میان مسئولان ریاست زون غرب تعلیمات تخنیکی و مسلکی و پوهنتون جامی تفاهم‌نامه همکاری امضاء شد. هدف از امضای این تفاهم‌نامه تقویت همکاری‌های علمی و تحقیقی، ارتقای ظرفیت‌های آموزشی. . .

BACK TO NEWS