معرفی انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذایی

انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذایی شهر کابل در سال ۱۳۳۶ تأسیس گردیده که از صنف دهم (۱۰) الی چهاردهم (۱۴) (دوره لیسه و انستیتوت) در رشتههای زراعت عمومی، وترنری، هارتیکلچر، اقتصاد و توسعه زراعتی و جنگلات آموزش های تخنیکی و مسلکی را برای شاگردان فراهم‌ می‌سازد.

معلومات زیربنایی:

تعمیر انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذایی شهر کابل دارای (۱۵) اتاق درسی و اداری بوده همچنان از امکانات برق، آب و ساحه سبز برخوردار میباشد.

معلومات تشکیل:

انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذایی شهر کابل مجموعأ (۵۴) تن کارمند دارد که شامل (۳۳) تن استاد، (۷) تن کارمند اداری و (۱۴) تن کارمند خدماتی می‌شود.

رشته های تحصیلی:

این انستیتوت دارای (۵) رشته (زراعت عمومی، وترنری، هارتیکلچر، اقتصاد توسعه زراعتی و جنگلات) می‌باشد که به تعداد (۲۹۶) تن متعلم و محصل در این رشته‌ها مصروف آموزش‌های مسلکی هستند.

کمپیوتر لب:

انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذایی شهر کابل برای دروس عملی متعلمین و محصلین خویش (۱) باب کمپیوتر لب، (۱) باب کتابخانه، (۱) باب لابراتوار وترنری و خاکشناسی، (۱) باب فارم مرغداری، گرین هاوس، گلخانه و فارم ثمارق را دارا می‌باشد.

بدل اعاشه و لیلیه:

انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذایی شهر کابل که به تعداد (۲۹۶) تن متعلم و محصل دارد که از این جمله (۳۷) تن آن‌ها شامل بدل اعاشه و (۴۴) تن آن‌ها شامل لیلیه می‌باشند.

استادان به تفکیک جنسیت:

انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذایی شهر کابل (۳۳) تن استاد دارد که (۲۹) تن استاد آن ذکور و (۴) تن استاد آن اناث می‌باشد.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی متعهد است تا از طریق آموزش های مسلکی خویش برای شهروندان کشور زمینه کار را در بازار کار فراهم سازد.

این اداره در راستای انکشاف نیروی بشری و رشد اقتصاد کشور نیز تلاش می کند.