ارایه گزارش کاری آمریت تدارکات به رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱/۱۵ - ۱۴:۰
tveta112

عصمت الله پایور آمر تدارکات اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی؛ گزارش کاری خود را به مولوی غلام حیدر شهامت؛ سرپرست این اداره ارایه کرد.

آقای پایور نقش آمریت تدارکات را در قسمت تسهیل، تامین و مرفوع ساختن نیازمندی های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مهم خواند.

او مشکلات و چالش‌های این بخش را به مولوی غلام حیدر شهامت؛ سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسکلی شریک ساخت. به گفته آقای پایور؛ عدم هماهنگی و هم‌کاری جوانب ذیدخل، کمبود کارمندان مسلکی و باتجربه و عدم پول نقد را از چالش‌های عمده این بخش عنوان نمود.

آمر تدارکات اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی؛ چاپ نمودن 124هزار جلد کتاب، فراهم‌سازی تیل و روغنیات، تمدید انترنت مورد نیاز اداره و ترتیب پلان تدارکاتی برای سال1401 را از دست‌آورد های مهم این بخش در سه ماه اخیر خواند.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی؛ گزارش کاری آمریت تدارکات را شنید و گفت که در حیطه صلاحیت ها به مشکلات تمام بخش ها از جمله تدارکات رسیدگی خواهند نمود

مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی؛ ضمن مهم‌خواندن این بخش، به آمریت تدارکات هدایت داد تا در قسمت مصرف شفاف بودجه این اداره پاسخگو باشند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۶:۸
Background image

بازنگری و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور بازنگری، انکشاف و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ورکشاپ برگزار نمود. مسئولان در ریاست نصاب تعلیمی می‌گویند که قرار است طی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

دیدار و گفت‌گوی مولوی غلام حیدر شهامت با ولای بغلان

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سفرش به ولایت بغلان، با مولوی عبدالله مختار والی این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد. والی محترم ولایت بغلان حضور رئیس. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۳
Background image

رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ولایت تخار سفر کرد

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه سفرهای ولایتی خود، به ولایت تخار سفر نمود. وی در ولایت تخار با محصلان، استادان مراکز و کاکنان تعلیمات تخنیکی. . .

BACK TO NEWS