برگزاری ورکشاپ «روش‌های معیاری خوراکه حیوانی و طیور»

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۰:۲۱
TVETA

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان ورکشاپ یک‌روزه تحت عنوان «روش‌های معیاری خوراکه حیوانی و طیور» برگزار کرد.

در این ورکشاپ ۲۰ تن شامل ۵ تن استاد و ۱۵ تن محصل از مراکز تعلیمات مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اشتراک داشتند.

در این برنامه درسی، متخصصین جمهوری اسلامی ایران در بخش خوراکه حیوانی و طیور، موضوعات مرتبط با روش‌های معیاری تهیه و استفاده از خوراکه حیوانی و طیور، نکات فنی و تجارب عملی خویش را با اشتراک‌کنندگان شریک ساختند.

هدف از برگزاری این برنامه، ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی استادان و محصلین، انتقال تجارب تخصصی و فراهم‌سازی زمینه همکاری و تبادل دانش میان نهادهای آموزشی و سکتور تولیدات زراعت و مالداری عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۰:۲۱
Background image

برگزاری ورکشاپ «روش‌های معیاری خوراکه حیوانی و طیور»

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان ورکشاپ یک‌روزه تحت عنوان «روش‌های معیاری خوراکه حیوانی و طیور» برگزار کرد. در این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۱:۹
Background image

گفت‌وگو درباره زمینه‌های همکاری مشترک میان اداره تعلیمات تخنیک با «FBL USA»

انجنیر احمد نبی نایل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم جلال سلطان رئیس بنیاد «FBL USA» دیدار و گفت‌وگو نمود. گفتنیست که « FBL USA» یک بنیاد خیریه در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۰:۱
Background image

اهدای ده‌ها جلد کتاب علمی به انستیتوت کثیرالرشتوی چک

به منظور غنی‌سازی کتابخانه انستیتوت کثیرالرشتوی چک ولایت میدان وردگ، ده‌ها جلد کتاب مختلف ازسوی محترم مدیر فهیم حبیبی اهداء شد. این کتاب‌ها در بخش‌های طب، انجنیری، برق، اقتصاد، زراعت،. . .

BACK TO NEWS