دیدار آمر تعلیمات تخنیکی بدخشان با رئیس دفتر آقاخان

media_admin
شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۱۲:۵۶

محترم امرالدین بها آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان در نشستی با داکتر شمس‌الله شمس، رئیس دفتر آقاخان دیدار کردند.

محور نشست آنان گفتگو درباره چگونگی تقویت و گسترش برنامه‌های آموزشی و حرفوی عنوان شده‌است.

در همین حال آنان روی توسعه آموزش‌های تخنیکی و مسلکی، ارتقای مهارت‌های عملی جوانان، ایجاد فرصت‌های آموزشی متناسب با نیاز بازار کار نیز تبادل نظر نمودند.

آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان در این مجلس نقش آموزش‌های تخنیکی و مسلکی را در توانمندسازی نیروی کار، رشد اقتصادی و کاهش بیکاری مهم خواند.

وی در صحبت‌هایش علاوه کرد که آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بدخشان در تطبیق برنامه‌های مشترک با بنیاد آقاخان، همکاری لازم خواهد کرد.

در این نشست داکتر شمس‌الله شمس نیز بر اهمیت هماهنگی و همکاری متقابل در راستای اجرای برنامه‌های حرفوی تأکید نموده و این برنامه‌ها را گامی مؤثر در راستای ارتقای ظرفیت جوانان و پاسخ‌گویی به نیازهای بازار کار دانست.

در پایان، دو طرف بر تداوم همکاری‌های مشترک، تقویت هماهنگی و تسریع روند آغاز برنامه‌های آموزشی و حرفوی به‌منظور ارائه خدمات بهتر آموزشی و انکشافی به شهروندان تأکید کردند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۱۲:۵۶
Background image

دیدار آمر تعلیمات تخنیکی بدخشان با رئیس دفتر آقاخان

محترم امرالدین بها آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان در نشستی با داکتر شمس‌الله شمس، رئیس دفتر آقاخان دیدار کردند. محور نشست آنان گفتگو درباره چگونگی تقویت و گسترش برنامه‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۱۴:۴۷
Background image

راه‌اندازی سیمینار آموزشی برای رؤسا و آمرین اداره تعلیمات تخنیکی

ریاست پلان و پالیسی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بخاطر بهبود امور و رسیدن به اهداف ستراتیژیک این اداره، سیمینار آموزشی برگزار نمود. این برنامه تحت عنوان «از فعالیت تا نتیجه» برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۳:۲۴
Background image

گشایش نمایشگاه ازسوی انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع

نمایشگاه انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع امروز باحضور شماری از مسئولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در کابل گشایش یافت. این برنامه برای سه روز ادامه دارد و در آن آثار دانش‌آموزان و استادان. . .

BACK TO NEWS