راه‌اندازی برنامه ارتقای ظرفیت برای کارمندان مراکز تعلیمات تخنیکی زون شمال

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۰:۶

ریاست انکشاف مسلکی استادان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان و آمرین مراکز تخنیکی ولایات زون شمال برنامه ارتقای ظرفیت برگزار نمود.

این برنامه با همکاری ریاست زون شمال اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای سه روز برگزار شد که در آن آمرین و مدیران تدریسی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی اشتراک نمودند.

مسئولان در زون شمال تعلیمات تخنیکی و مسلکی می‌گویند که این برنامه آموزشی در بخش‌های پلان، گزارش و همچنین امور اداری و تدارکاتی راه‌اندازی شده است.

اشتراک کننده‌گان می‌گویند که برگزاری این‌چنین برنامه‌ها برای ارتقای ظرفیت و بهبود امور بسیار مؤثر است. آنان بر ادامه هرچه بیشتر برنامه‌های آموزشی تأکید کردند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۱۳:۵۷
Background image

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت به ولایت بلخ رفت

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سفرش به ولایت بلخ، رئیس تعلیمات تخنیکی زو شمال و آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ را معرفی نمود. الحاج مولوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۱۱:۵۳
Background image

نیازسنجی آموزشی از سوی انستیتوت خدمات ملکی در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

برنامه نیازسنجی آموزشی از سوی انستیتوت خدمات ملکی با هدف شناسایی نیازهای آموزشی کارمندان و ارتقای ظرفیت منابع بشری، در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در این برنامه کارمندان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۱۱:۳۰
Background image

فراهم‌سازی زمینه آموزش‌های حرفوی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه تلاش‌های خود برای گسترش همکاری با نهادهای همکار، روند ترتیب، ارزیابی و نهایی‌سازی تفاهم‌نامه‌ها و پلان‌های تطبیقی دو مؤسسه همکار. . .

BACK TO NEWS