جلسۀ مشوره گیری استراتیژی به هدف حمایت زنان در ادارۀ تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

aaron
شنبه ۱۳۹۸/۴/۸ - ۱۴:۶
oMAN tveta

جلسۀ مشوره گیری  در مورد مسودۀ استراتیژی علیمات تخنیکی و مسلکی  به منظور حمایت و شریک ساختن دیدگاه زنان، فراهم نمودن محیط مناسب کاری و ارتقای ظرفیت آنان با اشتراک مسؤولان اتاق تجارت و صنابع زنان  افغانستان با حضور داشت معاونان و رئیس پلان و ارزیابی ادارۀ تعلیمات تخنیکی و مسلکیبرگزار شد.

در این جلسه مسؤول اتاق تجارت و صنایع زنان افغانستان ضمن استقبال از کارکردها و برنامه های ادارۀ تعلیمات تخنیکی و مسلکی  به خصوص در بخش خانم ها، نظریات و پیشنهادات خویش را به جلسه ارائه نمود.

همچنان جلال‌الدین اعطایی، سرپرست ریاست پلان و ارزیابی، به اشتراک کنندگان این مجلس اطمنان داد که، رهبری ادارۀ تعلیمات تخنیکی و مسلکی  همواره تلاش می نماید تا به هدف فراهم نمودن محیط مناسب کاری، سهم بیشتر خانم‌ها در تشکیل اداره، بلند بردن ارتقای ظرفیت و دفاع از حقوق عموم کارمندان گام‌های بیشتری بردارند.

این چهارمین جلسۀ مشوره گیری مسودۀ استراتیژی تعلیمات تخنیکی و مسلکی می‌باشد که، از سوی ریاست پلان و ارزیابی ادارۀ تعلیمات تخنیکی و مسلکی با کارشناسان و مسؤولان نهادهای دولتی مورد بحث بررسی قرار گرفته است.  

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۶:۸
Background image

بازنگری و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور بازنگری، انکشاف و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ورکشاپ برگزار نمود. مسئولان در ریاست نصاب تعلیمی می‌گویند که قرار است طی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

دیدار و گفت‌گوی مولوی غلام حیدر شهامت با ولای بغلان

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سفرش به ولایت بغلان، با مولوی عبدالله مختار والی این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد. والی محترم ولایت بغلان حضور رئیس. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۳
Background image

رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ولایت تخار سفر کرد

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه سفرهای ولایتی خود، به ولایت تخار سفر نمود. وی در ولایت تخار با محصلان، استادان مراکز و کاکنان تعلیمات تخنیکی. . .

BACK TO NEWS