فراگیری آموزش های عملی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی دایمیرداد در مورد خط اندازی ساختمان

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۹:۹
TVETA

محصلین رشه ساختمانی انستیتوت کثیرالرشتوی دایمیرداد ولایت میدان وردک در مورد خط اندازی ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند.

آنان در جریان این جلسه درسی طریقه خط اندازی ساختمان را با استفاده از گونیا و ماشین لیول به گونه عملی از سوی استاد رهنما فراگرفتند و همچنین سوالات و پرسش های شان را در زمینه شریک ساختند.

همچنان در ادامه استاد رهنما در زمینه به سوالات و پرسش های محصلین به گونه مفصل پاسخ ارایه نمود.

بخش عمده از آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است از همین‌رو فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به صورت مستقیم جذب بازار کار میشوند.

از همین‌رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تآکید دارند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۴:۲۲
Background image

دیدار هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از مراکز تعلیمات تخنیکی ننگرهار

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سفرشان به ولایت ننگرها، وضعیت شماری از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت را بررسی نمودند. آنان از امور تدریسی، فارم‌های تحقیقاتی و همچنین امور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۴:۲۲
Background image

سیم‌کشی برق ازسوی دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان در یک جلسه درسی درباره چگونگی سیم‌کشی برق ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در یک برنامه درسی درباره موضوعات مختلف مربوط به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۴۰
Background image

ادامه دیدار هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از مراکز تعلیمات تخنیکی بلخ

‌هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در ادامه سفر خویش به ولایت بلخ وضعیت شماری از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت. . .

BACK TO NEWS