برگزاری جشن فراغت از سوی انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی ده سبز کابل

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۹ - ۹:۱۷
TVETA

انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی ده سبز ولایت کابل به مناسبت فراغت شماری از محصلین این مرکز آموزشی از رشته های مختلف آن مراسم فراغت برگزار کرد.

در این مراسم شماری مقامات اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، معاون ولسوالی، مقامات محلی، متنفذین و خانواده های محصلین فارغ شده حضور داشتند.

ریس نظارت و ارزیابی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی هنگام سخنرانی اش در این مراسم پیرامون اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی و همچنان اهداف و برنامه های این اداره به صورت مختصر توضیحات داد.

ایشان همچنان در مورد طرح برنامه آموزش مجاهدین در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز صحبت نمود و گفت که هم‌اکنون در سراسر کشور بیش از ۳۵ هزار تن در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی مصروف فراگیری علوم تخنیکی هستند.

سایر سخنرانان نیز در این مراسم بر اهمیت و جایگاه تعلیمات تخنیکی ومسلکی تأکید کردند و از جوانان خواستند تا به آموزش هایشان ادامه دهند.

در بخش دگر مراسم برای محصلین فارغ شده تحسین نامه اهدا گردید و مراسم به دعای خیر به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۱:۲۶
Background image

جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی سید خیل ولایت پروان

محصلین رشته وترنری انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی سیدخیل ولایت پروان، در چارچوب آموزش های عملی، پیرامون حشرات به شکل عملی آموزش دیدند. در این جلسه، استاد رهنما، موضوع «فایلم بندپایان» را. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۹:۴۰
Background image

فراگیری سلسله دروس عملی در یکی از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول کوهستان ولایت کاپیسا در مورد جراحی و تداوی امراض حیوانی به گونه عملي آموزش دیدند. محصلین مذکور تحت نظر استاد رهنما در لابراتوار این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۹:۳۴
Background image

فراغت ۳۰ تن محبوسین از برنامه های کوتاه مدت حرفوی

برنامه کوتاه مدت آموزش های حرفوی رشته ترمیم مبایل که پیشتر از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت زابل در محبس این ولایت آغاز گردیده بود، پایان یافت. محبوسین در این برنامه کوتاه مدت. . .

BACK TO NEWS