برگزاری سیمینار ارتقای ظرفیت برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۵ - ۱۱:۰
TVETA

ریاست نصاب اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان اداری این اداره سیمینار ارتقای ظرفیت برگزار نمود.

در این سیمینار کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مورد فایلینگ ( دوسیه بندی ) آموزش دیدند.

محترم انجینر احمد نبی نایل ریس نصاب این اداره در خصوص فایلنگ( دوسیه بندی) گفت که فایلینگ دقیق برای یک نهاد مهم است.

ایشان علاوه نمود که فایلنگ به کارمندان کمک می‌کند تا آنان هیچگاه با خلای معلوماتی روبرو نشوند.

ریس نصاب اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همچنان اضافه نمود که هدف از برگزاری این سیمینار بلند بردن ظرفیت کارمندان این اداره و بهبود امور کاری این اداره است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۱۱:۵۶
Background image

دیدار مسئول مؤسسه افرن در افغانستان با آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان

خانم آندریا مسئول مؤسسه افرن در افغانستان در نشستی با استاد شاه‌ولی احمدی، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان دیدار و گفت‌وگو کردند. در این دیدار دو طرف در مورد توسعه همکاری‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۵۳
Background image

پایان سیمینارهای علمی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی برکی‌برک

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گوین که سلسله سیمینارهای علمی که به مدت یک ماه از سوی لیسه کثیرالرشتو ولسوالی برکی‌برک با هدف ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان، تقویت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۱:۲۴
Background image

دیدار کارشناسان ریاست تحقیق و نوآوری با مسئولان سکتور خصوصی

کارشناسان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه نمایشگاه «هفته صنعت و معدن» با مسئولان اتاق صنایع و معادن افغانستان، اتحادیه فابریکات ذوب‌آهن افغانستان و شماری از. . .

BACK TO NEWS