جریان آموزش عملی محصلین انستیتوت تخنیکی جوزجان در مورد قالب بندی ساختمان

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۵ - ۹:۳۷
TVETA

محصلین رشته تعمیرات انستیتوت تخنیکی ولایت جوزجان در مورد قالب بندی ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس برای محصلین پیرامون چگونگی قالب بندی ساختمان به صورت مفصل توضیحات ارایه نمود و به پرسش ها و سوالات آنان نیز پاسخ داد.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است طوریکه فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فراغت به گونه مستقیم جذب بازار کار میشوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید میکند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۴۵
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره تهیه پلان برای ساختمان

دانش‌آموزان بخش ساختمانی لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان دریک جلسه درسی پیرامون پلان اعمار یک ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۲:۱۸
Background image

توزیع وسایل تخنیکی برای فارغان برنامه آموزش سولرسیستم

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان در همکاری با کمیته ناروی برای فارغان برنامه آموزش سولرسیستم کیت‌ها و وسایل مورد نیاز آنان را تهیه و توزیع نمود. این دانش‌آموزان که تعداد شان به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۱:۴۲
Background image

تهیه خشت‌های منرالی ازسوی انستیتوت کثیرالرشتوی قرغیو

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی قرغیو ولایت لغمان با همکاری و مشوره استاد بخش مربوطه خشت منرالی تهیه نمودند. استاد رهنما همچنین در این جلسه درسی پیرامون اهمیت غذایی خشت‌های منرالی نیز. . .

BACK TO NEWS