ارایه سمینار و تجارب از سفر علمی تیم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به کشور چین

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۶ - ۱۵:۵۲
TVETA

انجنیر احمد نبی نایل رئیس نصاب و تعلیم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی که در ترکیب هیأتی از این اداره به کشور چین سفر کرده بود؛ تجارب و دست‌آوردهای این سفر علمی را با رؤسا و کارمندان این اداره شریک ساخت.

رئیس نصاب و تربیه معلم هنگام ارایه سمینار با اشاره به پیشرفت‌های علمی در جهان گفت که افغانستان نیازمند کار و فعالیت بیشتر است و باید مسئولین در راستای پیشرفت علم بسیار تلاش نمایند.

او همچنین تصریح نمود که آنان از سفر علمی به کشور چین بسیار آموخته اند و تلاش می‌کنند تا از این آموزه‌ها در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی استفاده موثر صورت گیرد.

این درحالی است که پیشتر تیمی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در یک سفر علمی به کشور چین، از مراکز تعلیمات تخنیکی آن کشور دیدار نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۱:۲۵
Background image

نشست هماهنگی انستیتوت ولسوالی چک و مسئولان معارف

آمریت انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چک ولایت میدان وردگ با شماری از مدیران و مسئولان مکاتب معارف آن ولسوالی نشست هماهنگی برگزار نمود. این نشست در انستیتوت کثیرالرشتوی چک برگزار گردید و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۳:۷
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره تطبیق نقشه ساختمان

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی جلگه ولایت میدان وردک در چارجوب دروس عملی پیرامون موضوعات مربوط به اعمار ساختمان رهایشی آموزش دیدند. استاد بخش تکنالوژی ساختمان در این برنامه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

فراغت شماری از دانش‌جویان از برنامه آموزش سولرسیستم

برنامه آموزش حرفوی بخش سولرسیستم که چندی قبل ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر راه‌اندازی گردیده بود، پایان یافت. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند. . .

BACK TO NEWS