سمینار علمی و اصلاحی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پایان یافت

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۷/۲۶ - ۱۷:۰
TVETA Seminar

سمینار علمی و اصلاحی که برای دو روز در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردیده بود، امروز پایان یافت.

در این سمینار، مقامات حکومت، علما، کارمندان و محصلین شماری از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز حضور داشتند.

سخنرانان این مراسم رو موضوعات مهم اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی صحبت کردند.

در این مراسم درباره تحکیم و حمایت از نظام اسلام نیز صحبت شد. سخنرانان تأکید کردن که نظام اسلامی در کشور یک نعمت الهی است و باید در خصوص تحکیمات آن کارهای اساسی و بنیادی انجام شود.

از سوی هم سخنرانان، برگزاری این سمینار را در راستای رشد افکار اسلامی مهم خواند و از برگزاری این برنامه استقبال کردند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۱۸
Background image

تفاهم‌نامه همکاری علمی میان انستیتوت کثیرالرشتوی چک و پوهنتون وردگ امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری میان انستیتوت کثیرالرشتوی چک ولایت میدان وردگ و پوهنتون آن ولایت، با هدف گسترش همکاری‌ها در بخش‌های علمی به امضا رسید. این تفاهم‌نامه طی مراسمی با حضور مسئولان پوهنتون. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۱۴
Background image

راه‌اندازی برنامه ارتقای ظرفیت برای کارمندان زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان هشت زون تعلیمات تخنیکی و مسلکی برنامه ارتقای ظرفیت برگزار نمود. در این برنامه بیش از ۴۰ کارمند از ۸ زون تعلیمات تخنیکی و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۱۲
Background image

دیدار نمایندگان یونسکو با مسئولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

جلسه‌ای میان مسئولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و نمایندگان سازمان جهانی یونسکو، به‌منظور بررسی نیازمندی‌ها و زمینه‌های همکاری مشترک، در ریاست ارتباط خارجه این اداره برگزار شد. در این. . .

BACK TO NEWS