اهدای بیش از 200 نهال به اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی توسط آمر انستیتوت ولسوالی چک

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ - ۱۱:۱۸
chak

استاد مجیب الرحمان جواد، آمر انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چک ولایت میدان وردک 210 اصله نهال مثمر و غیرمثمر به اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اهدا کرد.

مولوی غلام شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ضمن سپاسگزاری از آقای جواد امیدواری کرد که این نهال‌ها برای وی صدقه جاریه حساب خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۲۸
Background image

ادامه برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه برنامه‌های سه‌روزه اصلاحی و تربیتی، اداره تنویر فکری با همکاری ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نشستی را برای دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت تکنالوژی افغان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۴
Background image

ورکشاپ ۲۰ روزه ارتقای ظرفیت استادان تعلیمات خاص به پایان رسید

ورکشاپ آموزشی و ارتقای ظرفیت ۲۰ روزه استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، به پایان رسید. این برنامه از سوی ریاست انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۲
Background image

نشست هماهنگی با مسئول مؤسسه «اسلامیک ریلیف» برگزار شد

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به‌منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های مشترک، نشستی با مسئولان مؤسسه «اسلامیک ریلیف»برگزار کرد. هردوطرف در این نشست پیرامون تقویت آموزش‌های. . .

BACK TO NEWS