برگزاری جشن فراغت 150 نفر از فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بغلان

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۴ - ۱۲:۵
 بغلان

جشن فراغت ۱۵۰ نفر از فارغان مراکز آموزشی تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بغلان برگزار شد.

آنان از رشته‌های اداره و مدیریت، اداره و تجارت، انجنیری برق، انجنیری ساختمان، کمپیوتر ساینس، زراعت عمومی و وترنری فارغ شده‌اند.

در مراسم فراغت این محصلین مفتی فضل الرحمان فاضل، معاون مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی حضور داشت و در سخنرانی خود درباره‌ی اهمیت فراگیری حرفه و مسلک صحبت کرد.

آقای فاضل جوانان را تشویق به پیوستن به مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی کرد.

این مراسم با اهدای تصدیق نامه به فارغان و دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۸:۴۶
Background image

افتتاح و گشایش لیسه تعلیمات خاص در ولایت پروان

یک مرکز آموزش تعلیمات خاص به منظور ارایه آموزش‌های مسلکی برای افراد دارای معلولیت شنوایی و بینایی در ولایت پروان گشایش یافت. سخنرانان در مراسم افتتاحیه این مرکز آموزشی ضمن قدردانی از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

آغاز امتحان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مناطق گرمسیر

امتحان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مناطق و ولایات گرمسیر امروز آغاز گردید. مسئولان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره شفافیت امتحان اطمینان می‌دهند. به همین منظور آمریت تعلیمات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۹:۵
Background image

پایان دوره پرکتیک دانش‌آموزان در ریاست برق لغمان

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان می‌گویند که برنامه آموزش‌های عملی و دوره پرکتیک دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز در ریاست برق آن ولایت پایان یافت. این دانش. . .

BACK TO NEWS