ورکشاپ‌های ترمیم موتر انستیتوت اتومیخانیکی کابل پس از 15 سال دوباره فعال شد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۱۷ - ۱۱:۱۰
میخانیکی

سه ورکشاپ ترمیم موتر انستیتوت اتومیخانیکی کابل که از 15 سال به‌این طرف غیرفعال بود، دوباره تجهیز و فعال شد.

فعال‌سازی این ورکشاپ‌ها 180 هزار افغانی هزینه در بر می‌گرفت؛ اما با کمک افراد خیر از جمله 32 هزار آن توسط انجنیر شریف مقیم فرانسه، 9200 افغانی از سوی داکتر رمضان بشردوست و 11 هزار افغانی توسط کارمندان انستیتوت اتو میخانیکی کابل، در بودجه دولت صرفه‌جویی شد.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از کمک افراد خیر قدردانی می‌کند.

انستیتوت میخانیکی کابل دارای سابقه 50 ساله است که تاکنون هزاران نیروی کار ماهر از این مرکز فارغ شده‌اند.

در حال حاضر ورکشاپ‌های این انستیتوت توانایی ساخت و ترمیم بسیاری از قطعات موتر را دارند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۱۸
Background image

تفاهم‌نامه همکاری علمی میان انستیتوت کثیرالرشتوی چک و پوهنتون وردگ امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری میان انستیتوت کثیرالرشتوی چک ولایت میدان وردگ و پوهنتون آن ولایت، با هدف گسترش همکاری‌ها در بخش‌های علمی به امضا رسید. این تفاهم‌نامه طی مراسمی با حضور مسئولان پوهنتون. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۱۴
Background image

راه‌اندازی برنامه ارتقای ظرفیت برای کارمندان زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان هشت زون تعلیمات تخنیکی و مسلکی برنامه ارتقای ظرفیت برگزار نمود. در این برنامه بیش از ۴۰ کارمند از ۸ زون تعلیمات تخنیکی و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۱۲
Background image

دیدار نمایندگان یونسکو با مسئولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

جلسه‌ای میان مسئولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و نمایندگان سازمان جهانی یونسکو، به‌منظور بررسی نیازمندی‌ها و زمینه‌های همکاری مشترک، در ریاست ارتباط خارجه این اداره برگزار شد. در این. . .

BACK TO NEWS