یک شرکت چینی در بخش آموزش‌های حرفوی در افغانستان سرمایه‌گذاری می‌کند

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۸ - ۱۱:۵۶
tveta

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با هیأتی از کمپنی چینایی دیدار و گفت‌گو نمود.

این هیأت به نمایندگی از کمپنی «ینکی» ازسوی دولت چنین به افغانستان فرستاده شده‌اند و قرار است دربخش آموزش‌های حرفوی در کشور سرمایه‌گزاری نمایند.

هیأت چینی در این نشست در باره چگونگی روند کارشان در افغانستان توضیحات دادند و علاوه کردند که گفت‌وگو درباره ایجاد انستیتوت حرفوی در افغانستان برای تربیه نیروی ماهر برای بازار، یکی از اهداف اساسی سفرشان به این کشور است.

ازسوی هم این هیأت از امنیت سرتاسری در افغانستان اظهار خوشبینی نمودند و افزودند که در حال حاضر کمپنی‌های زیادی در چین علاقمند سرمایه‌گذاری در افغانستان هستند.

در همین حال دوطرف، درباره چگونگی ایجاد انستیتوت حرفوی در افغانستان گفت‌وگو نمودند و هردوجانب دیدگاه‌های شان را در این زمینه نیز شریک ساختند.

در این نشست، محترم مولوی شهامت درباره اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی توضیحات داد و گفت که فقرزدایی و تربیه نیروی ماهر برای بازار کار، از اهداف اساسی این اداره است.

همچنین سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تصریح کرد که تمام تسهیلات لازم برای سرمایه‌گذاری کمپنی‌های خارجی از جمله کمپنی «ینکی» چینی در افغانستان فراهم می‌شود.

در این نشست فیصله شد تا زمنیه برای امضای تفاهم‌نامه میان هردو نهاد مساعد گردد و همکاری‌ها به گونه رسمی آغاز گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۴:۴۵
Background image

ترمیم و فعال‌سازی چاه آب در انستیتوت اداره و حسابداری کندز

یک حلقه چاه آب در انستیتوت اداره وحسابداری ولایت کندز که مدت‌ها غیر فعال بود، ازسوی مسئولان و کارمندان این مرکز آموزشی فعال گردید. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندز می. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۰:۱۸
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با حضور رؤسا کارمندان و مسئولین این اداره برگزار گردید. در این برنامه دکتور محمد عارف عطایی رئیس نصاب تعلیمی این اداره پیرامون. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۹:۱۷
Background image

آموزش عملی دانش‌جویان درباره چگونگی کاشت سمارق

دانشجویان انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذائی دریک جلسه درسی درباره چگونگی کاشت و زرع سمارق به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در این برنامه درسی درباره اهمیت غذائی نبات سمارق و همچنین. . .

BACK TO NEWS