گفت‌وگوی مولوی غلام حیدر شهامت با هیأتی از ریاست الوزراء

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۶ - ۱۲:۲۲
TVETA

محترم مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دفتر کارش با محترم سید احمد مستقیم معاون ریاست عمومی دفتر ریاست الوزراء دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این نشست، مولوی عبدالکریم فاتح معاون وزارت فواید عامه، مفتی نورالله رئیس حقوقی وزارت مخابرات، مولوی عبدالاحمد طیب، سلطان احمد سباوون رئیس تذکره‌های الکترونیک و روح الامین رئیس ثبت احوال نفوس اداره احصائیه و معلومات نیز حضور داشتند.

دوطرف در این نشست پیرامون چگونگی همکاری‌های مشترک میان هردو نهاد بحث کردند.

در آغاز این جلسه، معاون ریاست عمومی دفتر ریاست الوزراء بر هماهنگی میان مسئولان ادارات تأکید نمود و افزود که آنان باید در راستای رسیدکی به مشکلات هماهنگ باشند.

ازسوی هم مسئولان اداره احصائیه و معلومات در این دیدار از جانب اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی خواستند تا آنان را در بخش‌های مختلف تخنیکی همکاری نمایند.

در همین حال، محترم مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیرامون این اداره به گونه مختصر صحبت نمود.

محترم مولوی شهامت از طرح ایجاد «مرکز ترمیمات وسایل ادرات» که ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسکلی تهیه گردیده نیز یادآوری نمود و گفت که با تطبیق آن زمینه ترمیم و بازسازی تجهیزات و وسایل دیجیتالی ادارات مساعد می‌گردد.

همچنین سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تعهد نمود که این اداره آماده است تا با تمامی از ادارات ازجمله اداره احصائیه و معلومات در زمینه‌های تخنیکی و مسلکی، همکاری لازم نماید.

سایر موضوعات مرتبط نیز در نشست امروز اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مطرح شد و جلسه با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ - ۱۱:۵۲
Background image

جریان آموزش عملی شاگردان لیسه مسلکی زراعت علینگار ولایت لغمان در مورد زنبورداری

شاگردان لیسه مسلکی زراعت ولسوالی علینگار ولایت تخار در مورد چگونگی پرورش زنبورعسل به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما برای شاگردان در مورد تشخیص انواع زنبورعسل و وسایل مورد نیاز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ - ۱۱:۳۷
Background image

جریان آموزش های عملی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان پیرامون موتور برق

محصلین رشته برق انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان در مورد موتور های برق به شکل عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان درس برای آنان پیرامون برق موتورها، اجزای برقی ماشین لباس شوی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۴ - ۱۴:۲۱
Background image

ایجاد رشته های آموزشی جدید در انستیتوت کثیرالرشتوی کلکان ولایت کابل

مسولان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسولان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی کلکان ولایت کابل دیدار نمود. در این نشست معاون ولسوال کلکان، رئیس شورای علمأ،. . .

BACK TO NEWS