گفت‌وگوی مولوی غلام حیدر شهامت با هیأتی از ریاست الوزراء

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۶ - ۱۲:۲۲
TVETA

محترم مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دفتر کارش با محترم سید احمد مستقیم معاون ریاست عمومی دفتر ریاست الوزراء دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این نشست، مولوی عبدالکریم فاتح معاون وزارت فواید عامه، مفتی نورالله رئیس حقوقی وزارت مخابرات، مولوی عبدالاحمد طیب، سلطان احمد سباوون رئیس تذکره‌های الکترونیک و روح الامین رئیس ثبت احوال نفوس اداره احصائیه و معلومات نیز حضور داشتند.

دوطرف در این نشست پیرامون چگونگی همکاری‌های مشترک میان هردو نهاد بحث کردند.

در آغاز این جلسه، معاون ریاست عمومی دفتر ریاست الوزراء بر هماهنگی میان مسئولان ادارات تأکید نمود و افزود که آنان باید در راستای رسیدکی به مشکلات هماهنگ باشند.

ازسوی هم مسئولان اداره احصائیه و معلومات در این دیدار از جانب اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی خواستند تا آنان را در بخش‌های مختلف تخنیکی همکاری نمایند.

در همین حال، محترم مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیرامون این اداره به گونه مختصر صحبت نمود.

محترم مولوی شهامت از طرح ایجاد «مرکز ترمیمات وسایل ادرات» که ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسکلی تهیه گردیده نیز یادآوری نمود و گفت که با تطبیق آن زمینه ترمیم و بازسازی تجهیزات و وسایل دیجیتالی ادارات مساعد می‌گردد.

همچنین سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تعهد نمود که این اداره آماده است تا با تمامی از ادارات ازجمله اداره احصائیه و معلومات در زمینه‌های تخنیکی و مسلکی، همکاری لازم نماید.

سایر موضوعات مرتبط نیز در نشست امروز اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مطرح شد و جلسه با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۷
Background image

آموزش ترمیم دیزل پمپ موتر برای دانش‌آموزان لیسه تخنیکی لغمان

دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان در جریان فراگیری آموزش‌های عملی درباره چگونگی عارضه‌یابی و ترمیم دیزل پمپ موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد بخش مربوطه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۸:۵۱
Background image

فراگیری آموزشی عملی درباره موضوعات مهم اداری

دانش‌آموزان انستیتوت اداره و حسابداری ولایت لغمان در یک سیر علمی به شهرداری آن ولایت درباره موضوعات مختلف اداری به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما با همکاری مسئولان شهرداری ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۵۹
Background image

تقدیر از کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

امروز در نشست اصلاحی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شماری از کارمندان این اداره مورد تقدیر و تحسین قرار گرفتند. این برنامه بخاطر اعلان نتایج امتحان مسایل دینی راه. . .

BACK TO NEWS