گفت‌وگوی مولوی غلام حیدر شهامت با معاون سیاسی ریاست‌الوزراء

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۳۰ - ۱۰:۴۳
TVETA

مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با محترم مولوی عبدالکبیر معاون سیاسی ریاست‌الوزراء در کاخ سپیداد دیدار و گفت‌وگو نمود.

در آغاز این نشست، محترم مولوی شهامت پیرامون اهداف، دست‌آوردها و برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی توضیحات داد و علاوه نمود که این اداره در راستای رشد اقتصادی و اشتغال‌زایی نقش اساسی دارد.

همچنین سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درجلسه با معاون سیاسی ریاست‌الوزراء درباره ارسال کارمندان ماهر به بیرون از کشور نیز صحبت نمود.

چگونگی همکاری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با نهادهای خارجی و سفارت‌خانه‌های مقیم کابل نیز در این نشست مطرح گردید.

در ادامه این دیدار، معاون سیاسی ریاست‌الوزراء از فعالیت‌ها و دست‌آوردهای اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی قدردانی و ستایش کرد.

همچنین محترم مولوی عبدالکبیر در این نشست بر تقویت و حمایت بیشتر از تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید نمود.

سایر موضوعات مرتبط نیز در این دیدار مطرح گردید و جلسه با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۴:۱۶
Background image

یادگیری نهال‌شانی و چگونگی دیزاین باغ در انستتیوت زراعت و وترنری

دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری مرکز ولایت لغمان دریک جلسه درسی پیرامون نهال‌شانی به‌گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد رهنما درباره چگونگی دیزاین باغ به دانش‌آموزان توضیحات. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۰:۵۹
Background image

ادامه بررسی‌های از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت فاریاب

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس در ادامه دیدارهایشان از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت فاریاب، وضعیت لیسه‌های مسلکی زراعت ولسوالی گرزیوان،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۰:۴۱
Background image

سفر هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ولایت فاریاب

‌هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در ادامه سفر خویش به ولایت فاریاب رفت. این هیأت وضعیت. . .

BACK TO NEWS