گفت‌وگوی مولوی غلام حیدر شهامت با معاون سیاسی ریاست‌الوزراء

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۳۰ - ۱۰:۴۳
TVETA

مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با محترم مولوی عبدالکبیر معاون سیاسی ریاست‌الوزراء در کاخ سپیداد دیدار و گفت‌وگو نمود.

در آغاز این نشست، محترم مولوی شهامت پیرامون اهداف، دست‌آوردها و برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی توضیحات داد و علاوه نمود که این اداره در راستای رشد اقتصادی و اشتغال‌زایی نقش اساسی دارد.

همچنین سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درجلسه با معاون سیاسی ریاست‌الوزراء درباره ارسال کارمندان ماهر به بیرون از کشور نیز صحبت نمود.

چگونگی همکاری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با نهادهای خارجی و سفارت‌خانه‌های مقیم کابل نیز در این نشست مطرح گردید.

در ادامه این دیدار، معاون سیاسی ریاست‌الوزراء از فعالیت‌ها و دست‌آوردهای اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی قدردانی و ستایش کرد.

همچنین محترم مولوی عبدالکبیر در این نشست بر تقویت و حمایت بیشتر از تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید نمود.

سایر موضوعات مرتبط نیز در این دیدار مطرح گردید و جلسه با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۰:۴۳
Background image

برنامه اصلاحی، تربیتی و آموزشی در مراکز تعلیمات تخنیکی شهر کابل پایان یافت

برنامه اصلاحی و آموزشی فکری و فرهنگی که ازسوی اداره محترم فکری و فرهنگی تنویر با همکاری ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی راه‌اندازی گردیده بود، پایان یافت. در مراسمی که. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض)

ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اداره فکری و فرهنگی تنویر، برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی را برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض) آغاز کرد. این برنامه با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۹:۳۱
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با بیش از ۲۰ شرکت تولیدی و صنعتی

مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رحمه‌الله)، با نمایندگان بیش از ۲۰ شرکت تولیدی، صنعتی و نهادهای سکتور. . .

BACK TO NEWS