گفت‌وگوی مولوی غلام حیدر شهامت با معاون سیاسی ریاست‌الوزراء

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۳۰ - ۱۰:۴۳
TVETA

مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با محترم مولوی عبدالکبیر معاون سیاسی ریاست‌الوزراء در کاخ سپیداد دیدار و گفت‌وگو نمود.

در آغاز این نشست، محترم مولوی شهامت پیرامون اهداف، دست‌آوردها و برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی توضیحات داد و علاوه نمود که این اداره در راستای رشد اقتصادی و اشتغال‌زایی نقش اساسی دارد.

همچنین سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درجلسه با معاون سیاسی ریاست‌الوزراء درباره ارسال کارمندان ماهر به بیرون از کشور نیز صحبت نمود.

چگونگی همکاری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با نهادهای خارجی و سفارت‌خانه‌های مقیم کابل نیز در این نشست مطرح گردید.

در ادامه این دیدار، معاون سیاسی ریاست‌الوزراء از فعالیت‌ها و دست‌آوردهای اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی قدردانی و ستایش کرد.

همچنین محترم مولوی عبدالکبیر در این نشست بر تقویت و حمایت بیشتر از تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید نمود.

سایر موضوعات مرتبط نیز در این دیدار مطرح گردید و جلسه با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۴:۵
Background image

بررسی چالش‌های مراکز تعلیمات تخنیکی و شریک‌سازی در نشست رهبری

گزارش سفر هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به هدف بررسی مشکلات، شناسایی نیازمندی‌ها و رسیدگی به چالش‌های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در شماری از ولایات، در نشستی با حضور هیأت رهبری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۵:۲۰
Background image

شریک‌سازی اولویت‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مؤسسات

نشست شریک‌سازی نیازمندی‌ها و اولویت‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با تمویل‌کنندگان و مؤسسات همکار برگزار شد. در این نشست ریاست ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیازمندی‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۵:۱۳
Background image

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با حضور اعضای بورد و مسؤولان مربوط، به‌منظور بررسی موضوعات مهم اکادمیک و آموزشی برگزار شد. در این نشست چگونگی توجه و توسعه برنامه استاد -. . .

BACK TO NEWS