کنفرانس هماهنگی میان سکتور خصوصی و اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ - ۱۵:۲۲

دومین کنفرانس هماهنگی و مشارکت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با سکتور خصوصی در هوتل انتر کانتیننتال برگزار گردید.

این برنامه برای دو روز ادامه دارد و در آن اشتراک کننده‌گان پیرامون چگونگی هماهنگی و مشارکت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با سکتور خصوصی بحث می‌نمایند.

در مراسم افتاحیه این کنفرانس شماری از مقامات حکومت و همچنین نمایندگان سکتور خصوصی اشتراک و سخنرانی نمودند.

در آغاز برنامه محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی صحبت نمود و گفت که فقرزدایی و تربیه نیروی ماهر برای بازار کار از اهداف اساسی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی می‌باشد.

ایشان در باره چگونگی مشارکت سکتور خصوصی با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز توضیحات داد.

محترم مولوی احساس تصریح نمود که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آماده است تا به اساس سفارشات و نیازهای سکتور خصوصی، افراد ماهر و مسلکی را تربیه و در اختیار آنان قرار دهد.

در ادامه این نشست سایر سخنرانی بر اهمیت مشارکت سکتور خصوصی با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید نمودند.

سخنرانان در صحبت‌های شان توضیح دادند که هماهنگی میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و سکتور خصوصی مهم است و باید این هماهنگی و مشارکت بیشتر تقویت گردد.

در بخش دوم این برنامه گروه‌های مختلف تخنیکی و مسلکی با انجام کار تیمی و گروهی تلاش می‌نمایند تا درباره چگونگی مشارکت سکتور خصوصی با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بحث و تبادل نظر نمایند.

این کنفرانس فردا سه‌شنبه نیز ادامه خواهد داشت و در آن پیرامون هماهنگی و مشارکت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با سکتور خصوصی بحث خواهد شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۰:۲۳
Background image

دیدار آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان با رئیس اقتصاد این ولایت

الحاج مولوی عبدالله درخواستی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان با مولوی مجیب‌الرحمن رئیس اقتصاد این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار، دو طرف پیرامون گسترش همکاری‌های مشترک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۰:۲۱
Background image

کورس چهارماهه آموزش کمپیوتر در ولایت نیمروز راه‌اندازی شد

ریاست تنظیم برنامه‌های حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، یک کورس چهارماهه آموزش کمپیوتر را برای حدود ۳۰ دانشآموز در ولایت نیمروز راه‌اندازی کرد. اشتراک‌کنندگان این برنامه آموزشی،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۳:۲۳
Background image

راه‌اندازی برنامه 20 روزه ارتقای ظرفیت برای استادان مراکز تعلیمات خاص

مراسم افتتاحیه برنامه ارتقای ظرفیت استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص با حضور مسئولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نمایندگان کمیته ناروی، متخصصان این نهاد و استادان مراکز تعلیمات خاص از. . .

BACK TO NEWS