پایان سیمینار آموزشی مدیران کارکنان آمریت‌های تخنیکی ولایات

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۵۰

سیمینار آموزشی برای مدیران کارکنان آمریت‌های تخنیکی و مسلکی ولایات که پیشتر ازسوی ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی راه‌اندازی گردیده‌بود، پایان یافت.

مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری در پایان این سیمینار گفت که مسئولیت در نظام اسلامی یک امانت است و باید مسئولین در زمینه اجراآت امور شفافیت و امانت را اساس کار خویش قرار دهند.

در همین حال مولوی نثار احمد الیاس رئیس امور کارکنان می‌گوید که این ریاست در راستای ارتقای ظرفیت کارمندان و بهبود امور برنامه‌های مختلفی روی دست دارند.

اشتراک‌کننده‌گان این برنامه آموزشی نیز می‌گویند که محتوای این برنامه برای آنان بسیار مفید و موثر بوده‌است و موارد زیادی از این برنامه آموخته‌اند. آنان خواستار راه‌اندازی بیشتر سیمینارهای آموزشی نیز شدند.

این برنامه درحالی پایان می‌یابد که به گفته مسئولان در ریاست امور کارکنان، تاکنون بخش زیادی از کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برنامه‌های مختلف ارتقای ظرفیت و سیمینارهای آموزشی را فرا گرفته‌اند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۸:۵۷
Background image

اشتراک مراکز تعلیمات تخنیکی پکتیا در دومین نمایشگاه ملی تولیدات و محصولات داخلی

دومین نمایشگاه ملی تولیدات و محصولات داخلی در ولایت پکتیا آغاز گردید. در این نمایشگاه سه روزه تولیدات عملی، نوآوری‌ها و ابتکارات مختلف استادان، شاگردان و محصلان تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۹:۳۰
Background image

برگزاری سمینار «انتخاب مسیر شغلی» در انستیتوت اداره و حسابداری

سیمینار آموزشی و مشاوره‌ای تحت عنوان «انتخاب مسیر شغلی» از سوی مرکز کاریابی و مشوره‌دهی شغلی انستیتوت اداره و حسابداری کابل، با همکاری مؤسسه «نگرش سبز» برگزار شد. در این برنامه نزدیک به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۱:۱۷
Background image

سیستم دیجیتالی گدام‌داری از سوی ریاست تکنالوژی معلوماتی معرفی شد

سیستم گدام‌داری دیجیتالی از سوی مسئولان ریاست تکنالوژی معلوماتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با حضور محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری این اداره، برای مسئولان. . .

BACK TO NEWS