هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از مراکز آموزشی ولایت زابل بازدید نمود

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۵ - ۱۲:۹

هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در ادامه سفر شان به ولایت زابل، از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این ولایت دیدار کرد.

در این میان، لیسه‌های کثیرالرشتوی ولسوالی ارغنداب و شینکی و همچنین انستیتوت زراعت و وترنری ولسوالی شاه جوی ولایت زابل بررسی شد.

این هيأت مشکلات و چالش های مراکز آموزشی را از نزدیک دیدند و در زمینه رسیدگی به مشکلات و چالش های این مرکز وعده  همکاری نمود.

همچنان این هیأت از مسولان این مرکز خواست تا در زمینه تقویت دروس عملی به شاگردان بیشتر تلاش نمایند.

در همین حال این هیأت به خاطر بهبود امور به کارمندان و مسئولان  مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت زابل رهنمایی‌ها و مشوره‌های لازم نیز ارایه کرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۵۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی و توسعه همکاری‌های مشترک میان انستیتوت انجنیری بلخ و شرکت ساختمانی خانه طلایی

مسئولان انستیتوت انجنیری بلخ در نشستی با محترم حشمت‌الله گویا، رئیس شرکت ساختمانی خانه طلایی، دیدار و گفتگو نمودند. هدف از این نشست، تقویت ارتباط میان آموزش‌های تخنیکی و مسلکی با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی ازسوی ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محترم مولوی هدایت‌الله یک تن از عالمان دینی کشور طی نشست آموزشی، پیرامون چگونگی حکومتداری حضرت عمر فاروق (رضی‌الله‌عنه) و مسئولیت‌ها و مکلفیت‌های کارمندان در نظام اسلامی، به‌گونه مفصل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۱:۱۸
Background image

بیش از ۳۰ درصد کار ساخت و اعمار مسجد در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تکمیل شده است

کار ساخت و اعمار مسجد شریف در محوطه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با پیشرفت قابل ملاحظه ادامه داشته و تاکنون بیش از ۳۰ درصد کارهای ساختمانی آن تکمیل شده است. این پروژه با هدف فراهم‌سازی. . .

BACK TO NEWS