هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از روند آموزش ناشنوایان و روشندلان در ولایت هرات بازدید نمود

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۰:۵
TVETA

هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست این اداره در ادامه دیدار های شان از مراکز تعلیمات تخنیکی ولایت هرات از مرکز آموزش های خاص (روشندلان و ناشنوایان)  این ولایت بازدید نمودند.

این هیأت تمامی امور تدریسي و اسناد تحصیلی آموزش های خاص برای (روشندلان و ناشنوایان)  را بررسی کردند.

این در حالیست که قرار است این هیأت از تمامی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت هرات دیدار نموده و به مشکلات و چالش های این مراکز نیز رسیدگی نماید.

درحال حاضر اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ۱۶ مرکز تعلیمات خاص دارد که در این مراکز افراد داری معلولیت بینایی و شنوایی را به صورت مسلکی آموزش می‌دهد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۱:۱۸
Background image

بیش از ۳۰ درصد کار ساخت و اعمار مسجد در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تکمیل شده است

کار ساخت و اعمار مسجد شریف در محوطه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با پیشرفت قابل ملاحظه ادامه داشته و تاکنون بیش از ۳۰ درصد کارهای ساختمانی آن تکمیل شده است. این پروژه با هدف فراهم‌سازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۰:۵۲
Background image

آغاز برنامه انکشاف و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته جدید «فارمسی وترنری»

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، به‌منظور انکشاف و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته جدید «فارمسی وترنری»، ورکشاپ سی روزه‌ای را با اشتراک متخصصان و کارشناسان نهادهای ذی‌ربط، استادان و نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۴:۱
Background image

نمایش محصولات تولیدی ۴۳ تن از حرفه‌آموزان در بدخشان

محفل فراغت و نمایش محصولات تولیدی ۴۳ تن از حرفه‌آموزان با حمایت دفتر محترم ناروی در لیسه تعلیمات خاص آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان برگزار شد. در این نمایندگان دفتر ناروی و. . .

BACK TO NEWS