هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکي از روند برنامه آموزش مجاهدین در ولایت نیمروز دیدار کرد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱ - ۱۱:۱۱
TVETA

مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در رأس هیاتی به ولایت نیمروز سفر کرد و از روند برنامه آموزش مجاهدین در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت دیدار نمود.

ایشان در دیدار با مجاهدین به آنان توضیح داد که «تعلیمات تخنیکی اساس یک کشور است و برای خود کفایی و خود بسندگی کشور باید این تعلیمات بیشتر رشد نماید.»

هدف از سفر این هیأت به ولایات مختلف کشور رسیدگی به مشکلات و چالش های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات گفته شده است.

این درحالی است که هم‌اکنون حدود 35000 هزار تن از مجاهدین در سراسر کشور در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی مصروف فراگیری آموزش هستند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۱:۱۸
Background image

بیش از ۳۰ درصد کار ساخت و اعمار مسجد در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تکمیل شده است

کار ساخت و اعمار مسجد شریف در محوطه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با پیشرفت قابل ملاحظه ادامه داشته و تاکنون بیش از ۳۰ درصد کارهای ساختمانی آن تکمیل شده است. این پروژه با هدف فراهم‌سازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۰:۵۲
Background image

آغاز برنامه انکشاف و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته جدید «فارمسی وترنری»

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، به‌منظور انکشاف و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته جدید «فارمسی وترنری»، ورکشاپ سی روزه‌ای را با اشتراک متخصصان و کارشناسان نهادهای ذی‌ربط، استادان و نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۴:۱
Background image

نمایش محصولات تولیدی ۴۳ تن از حرفه‌آموزان در بدخشان

محفل فراغت و نمایش محصولات تولیدی ۴۳ تن از حرفه‌آموزان با حمایت دفتر محترم ناروی در لیسه تعلیمات خاص آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان برگزار شد. در این نمایندگان دفتر ناروی و. . .

BACK TO NEWS