نمایشگاه «توانمندی و ابتکارات» اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
شنبه ۱۴۰۰/۷/۱۷ - ۱۲:۴۷
tveta50

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌منظور نمایش‌گذاشتن خلاقیت و ابتکارات شاگردان مراکز آموزشی این اداره، نمایشگاهی را تحت عنوان «توانمندی و ابتکارات» برگزار کرد. به همین مناسبت مراسمی با حضور معین تضمین کیفیت وزارت معارف، هیات رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و نمایندگان برخی ادارت برگزار شد.

در ابتدای این مراسم محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل؛ رییس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی سخنرانی و پلان و اهداف این اداره را ارایه کرد. وی گفت که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی که هدف اصلی آن، تربیه نیروی کار ماهر است، نقش مهم و ارزنده در خودکفایی اقتصادی و بهبود بازار کار کشور دارد.

 آقای فاضل بیان کرد که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی خدمات با کیفیت آموزش حرفه‌ای را ارایه می‎کند. رییس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه با اشاره به پلان پنج ساله این اداره گفت که گسترش خدمات آموزش مسلکی در سراسر کشور و جذب بیشتر شاگردان بخش اصلی این پلان است.

در ادامه این مراسم محترم روح الله هوتک؛ آمر طبع و نشر اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مورد تاریخچه، هدف و تشکیلات این اداره معلومات ارایه کرد. او گفت که خدمات آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، 85 درصد جامعه را تحت پوشش قرار می‌دهد.  اما به ګفته آقای هوتک، تحولات اخیر باعث مبهم شدن سرنوشت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شده و از مسوولان خواست که سرنوشت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را روشن و صلاحیت لازم به آن توظیف شود.

 به همین ترتیب، محترم الحاج مولوی عبدالخالق صادق معین وزارت معارف، ضمن تعهد برای همکاری در راستای گسترش فعالیت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تاکید کرد که باید به این اداره توجه جدی صورت گیرد.

 وی با بیان این که نیروی کار حرفه‌ای نقش عمده در آبادی و توسعه کشور دارد، گفت که باید «فرزندان ما مسلکی شود تا افغانستان آباد داشته باشیم.

به گفته او، افغانستان خودکفا به نیروی مسلکی نیاز دار.  معین وزارت معارف از کشورهای کمک‌کننده خواست تا با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور تربیه نیروی حرفه‌ای همکاری کنند.

در آخر مراسم، عبدالحکیم همت رییس دفتر وزارت معارف به نمایندگی از این وزارت سخنرانی کرد و برگزاری این نمایشگاه را یک دستاورد مهم خواند. 

وی با بیان این‌که در حال حاضر اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به وزارت معارف ملحق شده گفت که این تصمیم نهایی نیست. وی با اشاره به تحولات اخیر، افزود که باتوجه لزوم دید رهبری ا.ا.ا برای انسجام بهتر امور، اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی زیر چتر وزارت معارف قرار گرفته است.

رییس دفتر وزارت معارف، اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را یک اداره برزگ دانست و گفت در صورتی که استقلالیت این اداره باعث ارایه خدمات آموزشی با کیفیت شود، در مورد مستقل بودن آن تصمیم گرفته خواهد شد. مراسم با دعا خیر برای استقرار صلح و پیشرفت کشور خاتمه یافت و مسئولان ا.ا.ا از نمایشگاه دیدن و با شاگردان خلاق و مبتکر تحایف نقدی اهدا کردند.

گفتنی است که در این نمایشگاه خلاقیت، ابتکارات و توانایی تمامی انستیتوت‌ها از جمله صنایع دستی، تخنیک موتر، تربیت بدنی و پروازهای هواپیماها به نمایش گذاشته شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۱۰:۰
Background image

تأکید رئیس عمومی دعوت و ارشاد وزارت امر بالمعروف بر اهمیت سیرت و صورت مسلمانان

در برنامه اصلاحی و آموزشی ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، محترم شیخ محب‌الله مخلص رئیس عمومی دعوت و ارشاد وزارت محترم امر بالمعروف، پیرامون سیرت و صورت مسلمانان با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۹:۲
Background image

هیئت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افغانستان با سفیر امارت اسلامی افغانستان در اندونیزیا دیدار کرد

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس عمومی و انجنیر احمد نبی نایل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در جریان سفر رسمی خویش به اندونیزیا، با محترم سعدالله بلوچ سفیر افغانستان در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۸:۵۷
Background image

گفت‌وگوی رئیس محترم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با تیم فنی شرکت بین‌المللی «لب‌تیک»

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به رهبری محترم مولوی غلام حیدر شهامت در نشستی با تیم فنی شرکت بین‌المللی لب‌تیک (Labtech) به ریاست داکتر استیف مک‌کی (Dr. Steven McKee) در مورد معیاری. . .

BACK TO NEWS