نشست مشورتی ریاست زون غرب تعلیمات تخنیکی با نهادها و سکتور خصوصی

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۹:۳

ریاست زون غرب اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منضور بهبود و اصلاح نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی مطابق به نیاز بازار کار با سکتور خصوصی و نهادهای مختلف نشست مشورتی برگزار نمود.

در آغاز برنامه، محترم مولوی ملتان ذاکر رئیس تعلیمات تخنیکی و مسلکی زون غرب روی ضرورت هماهنگی میان نهادهای آموزشی و سکتور خصوصی تأکید نموده و اهمیت مهارت‌های عملی برای محصلین را به‌عنوان یکی از نیازهای اساسی بازار کار تعریف نمود.\

در ادامه، اشتراک‌کنندگان به‌گونه تخصصی پیرامون نیازمندی‌های بازار کار، مهارت‌های مورد نیاز در رشته‌های مختلف و چگونگی همسوسازی نصاب تعلیمی با تحولات بازار به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در جریان بحث‌ها بر اهمیت بازنگری و به‌روزرسانی نصاب تعلیمی، تقویت مهارت‌های عملی و انطباق آموزش‌ها با روش‌های نوین کاری تأکید گردید.

همچنان، کمبود برخی رشته‌های مورد نیاز بازار و ضرورت ایجاد رشته‌های جدید نیز در این نشست مطرح شد.

اشتراک کننده‌گان این نشست روی ایجاد یک کمیته مشترک میان تعلیمات تخنیکی و سکتور خصوصی به منظور بازنگری نصاب تعلیمی بر اساس نیازهای واقعی بازار کار و تقویت همکاری‌های متقابل میان نهادهای آموزشی و سکتور خصوصی توافق کردند.

این درحالی است که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر فراهم‌سازی نصاب آموزشی مطابق نیاز بازار کار تأکید داشته‌است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۹ - ۱۰:۰
Background image

تأکید رئیس عمومی دعوت و ارشاد وزارت امر بالمعروف بر اهمیت سیرت و صورت مسلمانان

در برنامه اصلاحی و آموزشی ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، محترم شیخ محب‌الله مخلص رئیس عمومی دعوت و ارشاد وزارت محترم امر بالمعروف، پیرامون سیرت و صورت مسلمانان با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۹:۲
Background image

هیئت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افغانستان با سفیر امارت اسلامی افغانستان در اندونیزیا دیدار کرد

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس عمومی و انجنیر احمد نبی نایل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در جریان سفر رسمی خویش به اندونیزیا، با محترم سعدالله بلوچ سفیر افغانستان در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۸:۵۷
Background image

گفت‌وگوی رئیس محترم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با تیم فنی شرکت بین‌المللی «لب‌تیک»

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به رهبری محترم مولوی غلام حیدر شهامت در نشستی با تیم فنی شرکت بین‌المللی لب‌تیک (Labtech) به ریاست داکتر استیف مک‌کی (Dr. Steven McKee) در مورد معیاری. . .

BACK TO NEWS