محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان در مورد مایکروسکوپ به شکل عملی آموزش دیدند

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۴ - ۱۵:۲۹
TVETA

محصلین رشته زراعت انستیتوت کثیرالرشتوي ولایت لغمان در ورکشاپ دروس عملي این انستیتوت در مورد مایکروسکوپ به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس برای آنان ماکروسکوپ و اجزای آن به صورت مفصل توضیحات ارایه نمود و به پرسش ها و سولات آنان نیز پاسخ داد.

آموزش های عملی به محصلین کمک میکند تا آنان پس از فراغت در بازار کار جذب شوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بیشتر تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۶:۳۶
Background image

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی این اداره برگزار شد. در آغاز این نشست، روی فیصله‌های جلسه قبلی بورد اکادمیک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۱۳:۱۹
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و تنویر فکری برای دانش‌آموزان انستیتوت انرژی و آب

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای تنویر فکری و فرهنگی دانش‌آموزان انستیتوت انرژی و آب برنامه اصلاحی و آموزشی برگزار کرد. در این مراسم شماری از مقامات ازجمله شیخ الحدیث سید بشیرآغا هاشمی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۳ - ۹:۴۱
Background image

معرفی رئیس زون شمال تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محترم مولوي نورالله صلاح‌الدین امیني طی مراسمی در ولایت بلخ به عنوان رئیس زون شمال تعلیمات تخنیکی و مسلکی معرفی و آغاز به کار نمود. در مراسمی که به مناسبت معرفی رئیس زون شمال تعلیمات. . .

BACK TO NEWS