محصلین انستیتوت زراعت و وترنری لوگر چگونگی ساخت علوفه «سایلج» را فرا گرفتند

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۷/۱۲ - ۱۶:۰
سایلج

هجرت الله هجران استاد انستیتوت زراعت و وترنری ولایت لوگر، در جریان آموزش عملی چگونگی ساختن «سایلج» برای محصلین تدریس کرد.

سایلج یک نوع خوراکه مغزی حیوانی است که بیشتر در فصل زمستان به حیوانات داده می‌شود.

محصلین انستیتوت زراعت و وترنری ولایت لوگر در جریان آموزش عملی‌شان روش‌های ساخت این علوفه را به‌گونه کامل آموختند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۴۷
Background image

آغاز دور اول برنامه آموزش سولرسیستم در انستیتیوت کثیرالرشتوی بره‌کی برک

دور اول برنامه آموزشی رشته سولرسیستم ازسوی انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی بره‌کی برک ولایت لوگر راه‌اندازی شد. این برنامه برای سه ماه ادامه خواهد داشت که دانش‌آموزان هم به صورت عملی و هم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۳:۴۵
Background image

فراغت صدها مجاهد از برنامه اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی

مراسمی به مناسبت فراغت ۴۸۰ تن از مجاهدین از برنامه اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت سرپل برگزار گردید. در این مراسم درکنار الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۳:۴۴
Background image

همکاری میان انستیتوت علوم طبی النور و انستیتوت تخنیکی خوست

به منظور تقویت و بهود محیط آموزشی، مقداری تجهیزات و مواد اولیه پزشکی ازسوی انستیتوت علوم طبی النور به انستیتوت تخنیکی خوست اهداء شد. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست. . .

BACK TO NEWS