فراغت صدها مجاهد از برنامه اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۳:۴۵

مراسمی به مناسبت فراغت ۴۸۰ تن از مجاهدین از برنامه اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت سرپل برگزار گردید.

در این مراسم درکنار الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، مسئولان محلی آن ولایت نیز اشتراک و سخنرانی نمودند.

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت هنگام سخنرانی در مراسم فراغت مجاهدین از برنامه آموزش اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت زمینه‌سازی برنامه آموزش اداره ومدیریت برای مجاهدین یکی از دست‌آوردهای ا.ا.افغانستان است.

رئیس محترم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره مجاهدین فارغ‌شده از برنامه اداره و مدریت گفت که آنان درحال حاضر می‌توانند امور اداری و دفترداری را به گونه لازم انجام دهند.

الحاج مولوی شهامت همچنین توضیح داد که فراهم‌سازی زمینه آموزش برای مجاهدینی که از تعلیم باز مانده‌اند یکی از آرزوهای ایشان بوده و خوشحال است که این آرزو محقق شده‌است.

در ادامه این مجلس مولوی سلیمان وهاج رئیس دفتر مقام ولایت سرپل از تلاش‌های مقام رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بخاطر فراهم‌سازی زمینه ادامه تعلیم برای مجاهدین، قدردانی و سپاسگزاری کرد.

ایشان همچنین درباره همکاری‌های بیشتر و تقویت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت سرپل نیز اطمینان داد.

سایر سخنرانان نیز در این برنامه از مقام رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بخاطر فراهم‌سازی زمینه آموزش اداره و مدیریت برای مجاهدین در سراسر کشور، قدردانی کردند. آنان همچنین نقش تعلیمات تخنیکی و مسلکی را در راستای خودکفائی اقتصادی و پیشرفت کشور مهم خواندند.

در همین حال، فارغان برنامه آموزش اداره و مدیریت می‌گویند که آنان انتظار دارند تا زمینه ادامه تحصیلات برای شان مساعد گردد و رئیس محترم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این زمینه نیز توضیح داد که وزارت محترم تحصیلات عالی در این خصوص وعده همکاری نموده‌است.

در پایان این مجلس برای پیشتازان این برنامه جوایز و برای سایر فارغان تصدیق نامه نیز اهداء شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۴:۳۶
Background image

رئیس تکنالوژی معلوماتی اداره تعلیمات تخنیکی با رئیس انکشاف و ساده‌سازی وزارت مخابرات دیدار کرد

محترم سید محمد فرید آغا هاشمی رئیس تکنالوژی معلوماتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم سید نجم‌الدین سادات رئیس انکشاف و ساده‌سازی پروسه‌های وزارت مخابرات و تکنالوژی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۲:۱۲
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی برای مدیران نظارت آمریت‌های تخنیکی ولایات

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌منظور ارتقای ظرفیت مسلکی، بهبود روندهای نظارتی و تقویت مهارت‌های کاری مدیران عمومی نظارت و اعضای مسلکی آمریت‌های تخنیکی ولایات، سمینار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۴ - ۹:۴۶
Background image

خاتمه با ایمان، در گرو تقویت ایمان، استمرار در عبادت و انجام اعمال صالح است

ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه برنامه‌های اصلاحی، تربیتی و آموزشی خویش، برنامه‌ای را برای کارمندان این اداره برگزار نمود. در این برنامه محترم مولوی محمد. . .

BACK TO NEWS