سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مسئولان مؤسسه (AELSO) دیدرار کرد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۵/۹ - ۱۲:۳۰
TVETA

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با حنیف فرزان، رئیس موسسه (AELSO) دیدار و گفت‌و گو نمود.

در نخست آقای فرزان در باره فعالیت‌های مؤسسه  (AELSO) به مولوی غلام حیدر شهامت توضیحات داد و گفت که این مؤسسه در بخش‌های ارتقای ظرفیت، کارآفرینی و تحقیقات علمی فعالیت می‌کند.

رئیس مؤسسه (AELSO) همچنین خواستار همکاری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با این مؤسسه در باره کارآفرینی برای جوانان گردید.

در ادامه مولوی غلام حیدر شهامت در باره اهداف و فعالیت‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی صحبت کرد و گفت که این اداره برای تربیه نیروی بشری ماهر در کشور فعالیت می‌کند.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی ومسلکی همچنین علاوه کرد که این اداره تلاش دارد تا از طریق تربیه نیروی بشری ماهر کار، مشکل بیکاری را در کشور کاهش دهد.

دوطرف در این نشست توافق کردند تا برای همکاری های دوجانبه، توافق‌نامه همکاری امضأ گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۱:۴
Background image

امضای تفاهم نامه همکاری میان پوهنتون امیر علی شیر نوایی و آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ننگرهار

محترم مولوي محمد طاهر جلالي آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار با مسولان پوهنتون امیر علی شیر نوایی در آن ولایت تفاهم نامه همکاری امضا نمود. بربنیاد این تفاهم نامه فارغان انستیتوت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۰:۴
Background image

برگزاری سیمینار ارتقای ظرفیت برای استادان و مدیران تدریسی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی میدان وردک

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت میدان وردک در هماهنگی با دفتر مقام آن ولایت برای استادان و مدیران تدریسی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی میدان وردک سیمینار ارتقای ظرفیت برگزار کرد. در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۸ - ۱۷:۱۸
Background image

دیدار و گفتگو الحاج مولوی غلام حیدر شهامت با هیأتی از کشور مالیزیا

هیأتی تخنیکی از سکتور خصوصی کشور مالیزیا در سفر به افغانستان در نشستی با الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی ومسلکی، دیدار و گفتگو نمود. این نشست در اداره تعلیمات. . .

BACK TO NEWS