ساخت ریموت کنترل وسایل برقی در انستیتوت انجنیری بلخ

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۱ - ۱۰:۳۰
Remote Control

نقیب‌الله قاری‌زاده، استاد انستیتوت انجنیری بلخ همراه با متعلمین صنف ۱۲ رشته برق این انستیتوت، برای وسایل برقی از جمله گروپ ریموت کنترل ساخته‌اند.

این ریموت از طریق Wi-Fi با کنترلر وصل می‌شود و از طریق  فاصله 300 متری می‌توان وسایل برقی را خاموش/ روشن و کنترل کرد.

استاد انستیتوت انجنیری بلخ و شاگردان این انستیتوت در جریان کارهای عملی به این ابتکار دست یافتند.

به تازگی انجنیر همت‌الله همت، محصل رشته کمپیوتر ساینس انستیوت تخنیکی ولایت خوست برای داکتران و محصلین رشته طب، یک اپلیکیشن ساخته ‌است. این اپلیکیشن را شرکت گوگل پذیرفته و اکنون در دسترس همه است.

با ساخت این اپلیکیشن، کتاب «Lippincott Pharmacology» رشته طب به صورت رایگان به دسترس محصلین رشته طب و داکتران قرار می‌گیرد.

قیمت این کتاب در بازار تا 200دالر آمریکایی است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان بست‌های اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار نمود. در این برنامه حدود 60 کارمند اشتراک داشتند که برای یک روز درباره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۴۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تخنیکی و ریاست حوزه دریایی لغمان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان ریاست حوزه فرعی دریایی ولایت لغمان تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. بر بنیاد این تفاهم‌نامه زمینه آموزش‌های عملی برای دانش‌آموزان مراکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۹:۵۸
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در ادامه این برنامه مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی. . .

BACK TO NEWS