روند بازنگری نصاب بخش نجاری آغاز گردید

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۴ - ۱۶:۱۱
TVETA

ریاست نصاب و تربیه معلم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ورکشاپ بازنگری نصاب آموزشی رشته نجاری را برگزار کرد.

این برنامه برای چهار روز ادامه دارد که استادان، متخصصین و کارشناسان امور در آن حضور دارند.

مسئولان در ریاست نصاب و تربیه معلم می‌گویند که هدف از بازنگری نصاب آموزش، تدوین نصاب آموزشی مطابق نیاز بازار کار است.

این درحالی است که تاکنون نصاب آموزشی شماری از رشته‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی ازسوی ریاست نصاب وتربیه معلم بازنگری و اصلاحر گردیده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۵۳
Background image

پایان سیمینارهای علمی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی برکی‌برک

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گوین که سلسله سیمینارهای علمی که به مدت یک ماه از سوی لیسه کثیرالرشتو ولسوالی برکی‌برک با هدف ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان، تقویت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۱:۲۴
Background image

دیدار کارشناسان ریاست تحقیق و نوآوری با مسئولان سکتور خصوصی

کارشناسان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه نمایشگاه «هفته صنعت و معدن» با مسئولان اتاق صنایع و معادن افغانستان، اتحادیه فابریکات ذوب‌آهن افغانستان و شماری از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۱۴:۳۰
Background image

برنامه آموزشی درباره سیستم دیجیتال مدیریت اسناد اداری برگزار شد

وزارت محترم مخابرات و تکنالوژی معلوماتی به‌منظور تسریع روند دیجیتال‌سازی ادارات دولتی و توسعه حکومت‌داری الکترونیکی، سیستم دیجیتال مدیریت اسناد و مکاتیب اداری را ایجاد و راه‌اندازی کرده. . .

BACK TO NEWS