راه‌اندازی نشرات زنده رادیویی توسط محصلان انستیتوت میخانیکی

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۵۹

در ادامه تطبیق برنامه‌های عملی آموزشی، محصلان صنف چهاردهم دیپارتمنت الکترونیک انستیتوت میخانیکی ولایت کابل موفق شدند نشرات مستقیم و زنده رادیویی را از طریق دستگاه ترانسمیتر راه‌اندازی نمایند.

در جریان این فعالیت عملی، کارمندان انستیتوت و شماری از محصلان سایر دیپارتمنت‌ها نیز حضور داشتند و برنامه نشراتی مربوط به فعالیت‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را به صورت زنده از طریق امواج 88.8 FM در محوطه انستیتوت گوش دادند.

این برنامه با استفاده از تجهیزات ارسالی دفتر محترم رادیو سلام وطندارعملی گردید.

مسئولان در انستیتوت میخانیکی کابل ضمن قدردانی از همکاری رادیو سلام وطندار، خواستار همکاری‌های بیشتر سایر رسانه‌ها نیز است.

این درحالی است که هم‌اکنون شمار زیادی از فارغان انستیتوت میخانیکی کابل در سکتورهای مختلف مصروف کار هستند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۶:۸
Background image

بازنگری و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور بازنگری، انکشاف و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ورکشاپ برگزار نمود. مسئولان در ریاست نصاب تعلیمی می‌گویند که قرار است طی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

دیدار و گفت‌گوی مولوی غلام حیدر شهامت با ولای بغلان

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سفرش به ولایت بغلان، با مولوی عبدالله مختار والی این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد. والی محترم ولایت بغلان حضور رئیس. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۳
Background image

رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ولایت تخار سفر کرد

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه سفرهای ولایتی خود، به ولایت تخار سفر نمود. وی در ولایت تخار با محصلان، استادان مراکز و کاکنان تعلیمات تخنیکی. . .

BACK TO NEWS