دیدار معاون امور تخنیکی و مسلکی با مسئولان محلی هلمند

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۳ - ۱۲:۳۷
tveta

مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مولوی عبدالرحمن مسلم کندزی، والی هلمند دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست سایر مقامات محلی ولایت هلمند ازجمله رئیس شورای علما نیز حضور داشتند.

در آغاز این مجلس، معاون امور تخنیکی و مسلکی در باره اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی توضیحات داد و گفت که فقرزدایی و تربیه نیروی ماهر و مسلکی برای بازار کار از اهداف اساسی این اداره است.

ایشان از دست‌آوردها این اداره نیز یادآوری نمود و درباره طرح آموزش مجاهدین که ازسوی این اداره تدوین گردیده، نیز توضیحات لازم داد.

والی هلمند از دست‌آوردها و برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی قدردانی کرد و درباره حمایت از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت نیز اطمینان داد.

محترم مسلم کندزی، همچنین از طرح آموزش مجاهدین قدردانی کرد و افزود که این یک خدمت بسیار بزرگ برای مردم است.

او درباره عملی‌شدن این طرح در ولایت هلمند نیز اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۱:۱۸
Background image

بیش از ۳۰ درصد کار ساخت و اعمار مسجد در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تکمیل شده است

کار ساخت و اعمار مسجد شریف در محوطه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با پیشرفت قابل ملاحظه ادامه داشته و تاکنون بیش از ۳۰ درصد کارهای ساختمانی آن تکمیل شده است. این پروژه با هدف فراهم‌سازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۰:۵۲
Background image

آغاز برنامه انکشاف و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته جدید «فارمسی وترنری»

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، به‌منظور انکشاف و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته جدید «فارمسی وترنری»، ورکشاپ سی روزه‌ای را با اشتراک متخصصان و کارشناسان نهادهای ذی‌ربط، استادان و نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۴:۱
Background image

نمایش محصولات تولیدی ۴۳ تن از حرفه‌آموزان در بدخشان

محفل فراغت و نمایش محصولات تولیدی ۴۳ تن از حرفه‌آموزان با حمایت دفتر محترم ناروی در لیسه تعلیمات خاص آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان برگزار شد. در این نمایندگان دفتر ناروی و. . .

BACK TO NEWS