دیدار سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مسئولان بخش فرهنگی سفارت روسیه

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ - ۱۴:۱۹

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مسئولان بخش فرهنگی سفارت روسیه در افغانستان، دیدار و گفت‌وگو نمود.

این نشست در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی انجام شد و هردوطرف در آن درباره موضوعات مختلف ازجمله همکاری‌های مشترک بحث کردند.

مسئولان بخش فرهنگی سفارت روسیه در این نشست تصریح نمودند که روسیه آماده است تا در بخش‌های مختلف علمی و تخنیکی با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همکاری نمایند.

آنان ضمن استقبال از دست‌آوردهای حکومت در سطوح مختلف، بر ادامه حمایت و همکاری با مردم افغانستان نیز تأکید کردند.

در ادامه این جلسه، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از حضور هیأت فرهنگی سفارت روسیه به این اداره قدردانی کرد.

محترم مولوی شهامت تصریح نمود که این اداره ازطریق ارایه آموزش‌های تخنیکی و مسلکی در رشد و خودکفایی اقتصادی کشور نقش مهم دارد.

محترم مولوی شهامت در صحبت‌هایش در این نشست اضافه کرد که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به اساس پالیسی‌های حکومت آماده است تا در بخش‌های تخنیکی و علمی با کشور روسیه همکاری داشته باشد.

در همین حال مسئولان بخش فرهنگی سفارت روسیه درباره چاپ نصاب آموزشی و سایر بخش‌ها با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، وعده همکاری دادند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۴:۳۳
Background image

جریان آموزش های عملی دانش‌آموزان در مورد سروی با جی پی اس (GPS)

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی دایمیرداد ولایت میدان وردک طی یک جلسه درسی با انجام فعالیت های عملی در مورد سروی با جی پی اس ( GPS)به شکل عملی آموزش دیدند. استاد رهنمای برای آنان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۱:۴۵
Background image

اشتراک و سخنرانی مولوی غلام حیدر شهامت در دور چهارم امتحان کانکور سال ۱۴۰۴

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مراسمی که به مناسبت آغاز چهارمین دور امتحان کانکور سال ۱۴۰۴ ولایت کابل، از سوی اداره ملی امتحانات راه اندازی گردیده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۹:۳۰
Background image

جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی محصلین انستیتوت زراعت و وترنری سرپل

محصلین رشته وترنری انستیتوت مسلکی زراعت و وترنری ولایت سرپل در چهارچوب دروس عملی شان در مورد سیستم های هاضمه و تنفسی حیوانات به شکل عملی آموزش دیدند. آنان در جریان درس همچنان پیرامون. . .

BACK TO NEWS