دیدار دوجانبه میان وزارت اقتصاد و اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۶ - ۱۳:۷
TVETA

مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با قاری دین محمد حنیف سرپرست وزارت اقتصاد دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این نشست هردوجانب پیرامون تقویت و گسترش همکاری‌ها بحث کردند.

محترم مولوی شهامت در این نشست با اشاره به اهداف اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که این اداره با وزارت اقتصاد ساحات کاری مشترک زیادی دارد.

ایشان درباره اهداف اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز وضاحت داد و گفت که فقرزدایی، رشد اقتصادی و خودکفایی کشور از اهداف اساسی این اداره است.

درسوی دگر سرپرست وزارت اقتصاد ضمن استقبال از صحبت‌های مولوی غلام حیدر شهامت اضافه کرد که همکاری‌ها میان ادارات زمینه پیشرفت سریع‌تر را در کشور مساعد می‌سازد.

در این نشست، سرپرست وزارت اقتصاد و محترم مولوی شهامت درباره چگونگی تقویت هماهنگی با نهادها و موسسات خارجی بحث کردند و محترم قاری دین محمد حنیف درباره تسهیل همکاری‌های نهادهای خارجی با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، وعده همکاری کرد.

سایر موضوعات مرتبط نیز در این نشست مطرح شد و هردوجانب بر تقویت و گسترش همکاری‌ها تأکید نمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۹:۲۶
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی برای مدیران کارکنان آمریت‌های تخنیکی ولایات

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای مدیران امور کارکنان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات برنامه آموزشی برگزار کرد. در این برنامه آنان پیرامون موضوعات مربوط به امور. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۱۴:۴۹
Background image

تحسین نهادها و سکتور خصوصی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی، شماری از مسئولان نهادها و سکتور خصوصی را بخاطر همکاری‌های شان در خصوص حمایت از تعلیمات خاص در کشور، مورد تقدیر قرار داد. در این برنامه شماری از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۸:۵۹
Background image

همکاری ریاست اقتصاد ولایت کندز درباره تجهیز مراکز تعلیمات تخنیکی

مسئولان در ریاست زون شمال‌شرق کشور در نشستی با مولوی عبدالباسط لطیفی رئیس اقتصاد ولایت کندز دیدار و گفت‌وگو نمودند. دوطرف در این نشست پیرامون تقویت‌ همکاری‌های مشترک میان نهادها ازجمله. . .

BACK TO NEWS