دیدار آمر تعلیمات تخنیکی بدخشان با رئیس دفتر آقاخان

media_admin
شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۱۲:۵۶

محترم امرالدین بها آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان در نشستی با داکتر شمس‌الله شمس، رئیس دفتر آقاخان دیدار کردند.

محور نشست آنان گفتگو درباره چگونگی تقویت و گسترش برنامه‌های آموزشی و حرفوی عنوان شده‌است.

در همین حال آنان روی توسعه آموزش‌های تخنیکی و مسلکی، ارتقای مهارت‌های عملی جوانان، ایجاد فرصت‌های آموزشی متناسب با نیاز بازار کار نیز تبادل نظر نمودند.

آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان در این مجلس نقش آموزش‌های تخنیکی و مسلکی را در توانمندسازی نیروی کار، رشد اقتصادی و کاهش بیکاری مهم خواند.

وی در صحبت‌هایش علاوه کرد که آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بدخشان در تطبیق برنامه‌های مشترک با بنیاد آقاخان، همکاری لازم خواهد کرد.

در این نشست داکتر شمس‌الله شمس نیز بر اهمیت هماهنگی و همکاری متقابل در راستای اجرای برنامه‌های حرفوی تأکید نموده و این برنامه‌ها را گامی مؤثر در راستای ارتقای ظرفیت جوانان و پاسخ‌گویی به نیازهای بازار کار دانست.

در پایان، دو طرف بر تداوم همکاری‌های مشترک، تقویت هماهنگی و تسریع روند آغاز برنامه‌های آموزشی و حرفوی به‌منظور ارائه خدمات بهتر آموزشی و انکشافی به شهروندان تأکید کردند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۹:۵۳
Background image

نشست هماهنگی و همکاری آمریت تعلیمات تخنیکی ننگرهار با بانک ملی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های دوجانبه، نشستی مسئولان بانک ملی در آن ولایت برگزار کرد. هر دو طرف در این نشست پیرامون گسترش همکاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۰:۲۷
Background image

هیئت سازمان ملل متحد با مسئولان تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان دیدار کرد

هیئتی به ریاست برونو لمارکیس معاون انکشافی و نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد برای افغانستان با استاد شاه‌ولی احمدی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان دیدار و گفت‌گو نمود. در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۸:۵۷
Background image

نمایش نوآوری‌های مراکز تعلیمات تخنیکی در نمایشگاه تولیدات داخلی غزنی

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت غزنی می‌گویند که شماری از نوآوری‌ها و اختراعات دانش‌جویان و محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی را در نمایشگاه تولیدات داخلی در این ولایت. . .

BACK TO NEWS