دومین روز گفتمان ملی تعلیمات خاص در انترکانتیننتال ادامه دارد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۱:۰

دومین روز گفتمان ملی تعلیمات خاص ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و اشتراک نهادهای مختلف بین‌المللی امروز نیز در هوتل کانتیننتال ادامه دارد.

محترم غلام سخی وحدت آمر تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی که با مسئولان نهادهای ملی و بین‌المللی داشت گفت که این اداره تمامی زمینه‌های همکاری را برای نهادی بین‌المللی بخاطر خدمت‌گزاری برای افراد دارای معلولیت مساعد ساخته است.

ایشان تأکید کرد که خدمت‌گزاری برای افراد دارای معلولیت یکی از وظایف انسانی همه است و باید در راستای رسیدگی به آنان به گونه مشترک کار صورت گیرد.

در ادامه این مجلس رئیس کمیته ناروی در افغانستان نیز گفت که این نشست فرصت بسیار خوبی است تا همه نهادها به صورت مشترک در زمینه خدمت گزاری برای افراد دارای معلولیت کار نمایند.

محترم واتر دال اضافه کرد که فراهم‌سازی زمینه آموزش‌های مسلکی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای افراد دارای معلولیت شنوایی و بینای قابل تقدیر است.

قابل ذکر است ک در حال حاضر کمیته‌های مختلف کاری روی چگونگی تقویت و گسترش همکاری‌ها برای زمینه‌سازی خدمت برای افراد دارای معلولیت کار می‌نمایند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۶:۴۰
Background image

کسب مقام نخست ازسوی انستیتوت تکنالوژی کمپیوتر در نمایشگاه بین المللی افغانستان

دانش‌آموزان انستیتوت تکنالوژی کمپیوتر در رقابت میان‌گروهی که از سوی وزارت محترم مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، میان ۲۰ تیم برگزار شده بود، موفق به کسب مقام نخست شدند. این رقابت در جریان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۴۲
Background image

راه‌اندازی برنامه آموزشی برای مدیران مالی آمریت‌های تخنیکی ولایات

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برنامه پنج‌روزه ارتقای ظرفیت مدیران مالی ۳۴ ولایت مربوط به آمریت‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی را با همکاری متخصصان وزارت محترم مالیه برگزار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۴:۴۲
Background image

رئیس نشرات در نشستی با مسئولان محلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار کرد

محترم اختر محمد عامر رئیس نشرات اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در یک نشست مجازی با رؤسای زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمرین تخنیکی ولایات دیدار و گفت‌وگو نمود. هدف از این نشست تقویت. . .

BACK TO NEWS