دوره پرکتیک محصلین انستیتوت اداره و حسابداری بلخ موفقانه به پایان رسید

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۴ - ۹:۴۷
بلخ

محصلین صنف چهاردهم سمستر دوم انستیتوت اداره و حسابداری بلخ دوره پرکتیک شان را موفقانه سپری کردند.

آنان برای آموزش عملی یک ماهه به ریاست‌ها، بانک‌های دولتی و خصوصی و شرکت‌های خصوصی معرفی شده بودند.

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بلخ از همکاری‌ موسسات قدردانی می‌کند.

این آمریت برای فراهم‌ساختن زمینه آموزش عملی برای محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی با ادارات دولتی و خصوصی تفاهمنامه همکاری امضا کرده است.

بیش از 60 درصد آموزش در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است؛ طوری که فارغ التحصیلان این مراکز پس از فراغت، مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

تربیه نیروی کار ماهر و متخصص از اهداف اصلی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۸:۳۶
Background image

آغاز برنامه آموزش زبان انگلیسی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی

ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌منظور ارتقای ظرفیت کارمندان این اداره برنامه آموزش زبان انگلیسی را آغاز نمود. این دور برنامه آموزشی برای شش ماه ادامه خواهند داشت که. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۳۳
Background image

پایان ورکشاپ آموزشی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ورکشاپ آموزشی پنج‌روزه‌ای که از سوی ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان اکادمیک این اداره برگزار شده بود، به پایان رسید. این برنامه با هدف ارتقای ظرفیت علمی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۳۲
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و تربیتی درباره اخوت اسلامی

ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور کارمندان این اداره نشست اصلاحی و آموزشی برگزار نمود. در این برنامه مفتی سید محسن سادات مشاور معاونیت امور مالی و اداری درباره وحدت. . .

BACK TO NEWS