حدود 70 نفر از کارمندان تازه‌تقرر ادارات دولتی در دایکندی از یک برنامه ارتقای ظرفیت فارغ شدند

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۲۴ - ۱۲:۹
ارتقای ظرفیت

نزدیک به 70 نفر از کارمندان تازه‌تقرر ادارات دولتی در ولایت دایکندی که عمدتاً مجاهدین امارت اسلامی اند، از یک برنامه ارتقای ظرفیت فارغ شدند.

این برنامه از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی دایکندی راه‌اندازی شده بود و در آن طی دو ماه، مهارت‌های مدیریت، کمپیوتر و زبان انگلیسی تدریس شده است.

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی دایکندی می‌گوید که برنامه ارتقای ظرفیت این آمریت برای سایر کارمندان ادارات دولتی ادامه خواهد داشت.

تاکنون صدها نفر از مجاهدین امارت اسلامی و کارمندان تازه‌تقرر از دوره‌های آموزشی و ارتقای ظرفیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایات فارغ شده‌اند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان بست‌های اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار نمود. در این برنامه حدود 60 کارمند اشتراک داشتند که برای یک روز درباره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۴۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تخنیکی و ریاست حوزه دریایی لغمان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان ریاست حوزه فرعی دریایی ولایت لغمان تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. بر بنیاد این تفاهم‌نامه زمینه آموزش‌های عملی برای دانش‌آموزان مراکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۹:۵۸
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در ادامه این برنامه مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی. . .

BACK TO NEWS