جریان آموزش های عملی دانش‌آموزان در مورد سروی با جی پی اس (GPS)

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۴:۳۳

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی دایمیرداد ولایت میدان وردک طی یک جلسه درسی با انجام فعالیت های عملی در مورد سروی با جی پی اس  ( GPS)به شکل عملی آموزش دیدند.

استاد رهنمای برای آنان درباره استفاده  GPS در سروی تشریح داد که؛ دریافت مختصات نقاط، وارد کردن مختصات نقاط، اندازه گیری فاصله، محاسبه مساحت، نقشه ساحه و انتخاب مسیر در ساخت و ساز با استفادهGPS  انجام میشود.

همچنین دانش‌آموزان نیز بصورت عملی نکات مهم این درس، از اجمله دریافت نقاط ساحه، مختصات یک‌ نقطه، اندازه گیری فاصله و فاصله ها را ذخیره و ثبت کردند.

آموزش‌های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی باعث کاریابی برای فارغان این مراکز می‌شود. از همینرو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید می‌کند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان بست‌های اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار نمود. در این برنامه حدود 60 کارمند اشتراک داشتند که برای یک روز درباره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۴۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تخنیکی و ریاست حوزه دریایی لغمان

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با مسئولان ریاست حوزه فرعی دریایی ولایت لغمان تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد. بر بنیاد این تفاهم‌نامه زمینه آموزش‌های عملی برای دانش‌آموزان مراکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۴ - ۹:۵۸
Background image

ادامه کمپاین نهال‌شانی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

کمپاین نهال‌شانی که چندی قبل ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری آمریت‌های تخنیکی ولایات راه‌اندازی گردیده بود، ادامه دارد. در ادامه این برنامه مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی. . .

BACK TO NEWS