تغییرات در بست‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی؛ شش رییس جدید معرفی شدند

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۵/۳۱ - ۱۷:۱۷

براساس پیشنهاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و منظوری ریاست الوزرای امارت اسلامی افغانستان، تغییرات و تعیینات جدید در اداره مذکور صورت گرفت.

در تعیینات تازه، انجنیری احمد نبی نائل، مشاور پیشین تخنیکی مقام به عنوان رییس نصاب و تربیه معلم، مفتی سید محسن سادات، رییس پیشین خدمات و املاک، به حیث رییس تحقیق برنامه‌ها و تضمین کیفیت، عبدالودود هوتک، رییس پیشین تنظیم برنامه‌های حرفوی، به حیث رییس ارزیابی و نظارت تعلیمی و تحصیلی، عصمت الله منیری، رییس پیشین نصاب و تربیه معلم، به حیث رییس تنظیم برنامه‌های حرفوی، قاضی محمد شاه میر غوری، مشاور پیشین حقوقی مقام، به حیث رییس خدمات و املاک، مولانا خالد یعقوبی، رییس پیشین منابع بشری، به حیث سرپرست مشاوریت حقوقی مقام و انجینر محمد مکاشف، رییس پیشین ارزیابی و نظارت تعلیمی و تحصیلی به حیث سرپرست ریاست منابع بشری گماشته شده‌اند.

افراد نامبرده امروز توسط مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در پست‌های جدید شان معرفی شدند.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره‌ی تغییرات جدید در این اداره گفت که هیچ غرض شخصی در این امر وجود ندارد، بلکه تمام اقدامات برای هرچه بهترشدن امور انجام می‌شود.

آقای شهامت گفت که هدف همه یک چیز است که آن خدمت به مردم است.

وی بر همکاری و مشاوره میان منصوبین اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید کرد و گفت که «همه با نیت جهاد برای پیشرفت اداره و خدمت مردم کار کنیم».

مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی نیز در سخنانی گفت که منصب دولتی یک امانت است و باید این امانت به گونه احسن حفظ شود.

آقای احساس از رییسان جدید اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز خواست که برای بهبود امور تلاش کنند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض)

ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اداره فکری و فرهنگی تنویر، برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی را برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض) آغاز کرد. این برنامه با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۹:۳۱
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با بیش از ۲۰ شرکت تولیدی و صنعتی

مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رحمه‌الله)، با نمایندگان بیش از ۲۰ شرکت تولیدی، صنعتی و نهادهای سکتور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۹
Background image

روند اصلاح و انکشاف نصاب آموزشی رشته‌های جی‌آی‌اس و اقتصاد و مدیریت آغاز شد

روند اصلاح و انکشاف نصاب آموزشی رشته‌های سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و اقتصاد و مدیریت، امروز از سوی ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز گردید. در مراسم آغاز این. . .

BACK TO NEWS