تأکید رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بر شفافیت و دقت در امور تدارکاتی
الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی پیرامون چگونگی تنظیم «یونیفورم» برای دانشآموزان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی و همچنین امور تدارکاتی این اداره صحبت نمود.
در همین حال شماری از رؤسای بخشهای مختلف اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره تنظیم «یونیفورم» دانشآموزان به گونه مفصل توضیحات دادند.
رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این زمینه به کمیتهای وظیفه سپرد تا در باره چگونگی ترتیب و تنظیم لباس و یونیفورم دانشآموزان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی کارشان را آغاز نمایند.
درسوی دگر اعضای نشست امروز رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی روی طی مراحل پروسههای تدارکاتی در این اداره بحث نمودند و محترم مولوی شهامت تأکید کرد که امور تدارکاتی باید با دقت و شفافیت کامل انجام شود.
ایشان همچنین درباره تهیه نیازمندیهای شعبات گفت که: نیازسنجی باید به اساس واقعیت آماده شود تا پروسه تدارکات آسان گردد.
سایر موضوعات مرتبط نیز در نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مطرح گردید و جلسه با دعای خیر پایان یافت.