برگزاری کنفرانس تضمین کیفیت و اعتباردهی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۴ - ۱۳:۳۶
TVETA

ریاست تحقیق برنامه‌ها و تضمین کیفیت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی کنفرانس چارجوب استندردهای تضمین کیفیت و اعتباردهی را برگزار کرد.

این برنامه باحضور استادان، متخصصین و کارشناسان امور برگزار گردید.

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مراسم افتتاحیه این کنفرانس گفت که کیفیت در نظام آموزشی بسیار مهم است.

ایشان علاوه نمود که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تلاش می‌کند تا بخش‌های مخلتف این اداره از لحاظ کیفی بلند برده شود.

محترم مولوی شهامت همچنین در این کنفرانس شماری از دست‌آوردهای اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را برشمرد.

در ادامه این مراسم محترم مفتی سید محسن سادات رئیس تحقیق برنامه‌ها و تضمین کیفیت سخنرانی نمود و افزود که کیفیت در ابعاد مختلف جامعه بسیار مهم است.

رئیس تحقیق برنامه‌ها همچنین علاوه کرد که پیشرفت و ترقی یک جامعه ارتباط مستقیم با نظام آموزشی آن دارد. او تصریح نمود که فروپاشی نظام آموزشی سبب فروپاشی جامعه می‌گردد.

در بخش دگر این برنامه، ریاست تحقیق برنامه‌ها و تضمین کیفیت پرزنتیش ارایه نمود و اشتراک کنندگان این کنفرانس برای یک روزی پیرامون چگونگی غنی‌سازی چارجوب استندردهای تضمین کیفیت و اعتباردهی بحث و تبادل نظر می‌نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۱:۱۸
Background image

بیش از ۳۰ درصد کار ساخت و اعمار مسجد در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تکمیل شده است

کار ساخت و اعمار مسجد شریف در محوطه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با پیشرفت قابل ملاحظه ادامه داشته و تاکنون بیش از ۳۰ درصد کارهای ساختمانی آن تکمیل شده است. این پروژه با هدف فراهم‌سازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۰:۵۲
Background image

آغاز برنامه انکشاف و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته جدید «فارمسی وترنری»

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، به‌منظور انکشاف و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته جدید «فارمسی وترنری»، ورکشاپ سی روزه‌ای را با اشتراک متخصصان و کارشناسان نهادهای ذی‌ربط، استادان و نمایندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۴:۱
Background image

نمایش محصولات تولیدی ۴۳ تن از حرفه‌آموزان در بدخشان

محفل فراغت و نمایش محصولات تولیدی ۴۳ تن از حرفه‌آموزان با حمایت دفتر محترم ناروی در لیسه تعلیمات خاص آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بدخشان برگزار شد. در این نمایندگان دفتر ناروی و. . .

BACK TO NEWS