برگزاری نمایشگاه از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ننگرهار

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۷ - ۱۱:۵۵
برگزاری نمایشگاه

نمایشگاه صنعتی و زراعتی به ابتکار آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار برگزار شد.

در این نمایشگاه، شاگردان و استادان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ننگرهار، تولیدات و خلاقیت‌های شان را به نمایشگاه گذاشته‌اند.

در مراسم افتتاح این نمایشگاه مسئولان محلی ننگرهار حضور داشتند.

انجنیر فضل الباری نصرت، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ننگرهار گفت که هدف از برگزاری این نمایشگاه، به نمایش‌گذاشتن اهمیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی است.

وی افزود که با برگزاری این گونه نمایشگاه‌ها، زمینه کاریابی برای افراد مبتکر و متخصص هم فراهم می‌شود.

در مراسم گشایش این نمایشگاه، قاری نور محمد حنیف، رئیس اطلاعات و فرهنگ ننگرهار نیز سخنرانی کرد و جوانان را به فراگیری علم و حرفه تشویق نمود.

همچنین مفتی حبیب حضرت حقانی، رئیس معارف ننگرهار در سخنرانی خود درباره صنعت و حرفه در پرتو ارزش‌های دینی صحبت کرد و گفت که «در این بخش باید با جهان رقابت کنیم».

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۱:۹
Background image

گفت‌وگو درباره زمینه‌های همکاری مشترک میان اداره تعلیمات تخنیک با «FBL USA»

انجنیر احمد نبی نایل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم جلال سلطان رئیس بنیاد «FBL USA» دیدار و گفت‌وگو نمود. گفتنیست که « FBL USA» یک بنیاد خیریه در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۰:۱
Background image

اهدای ده‌ها جلد کتاب علمی به انستیتوت کثیرالرشتوی چک

به منظور غنی‌سازی کتابخانه انستیتوت کثیرالرشتوی چک ولایت میدان وردگ، ده‌ها جلد کتاب مختلف ازسوی محترم مدیر فهیم حبیبی اهداء شد. این کتاب‌ها در بخش‌های طب، انجنیری، برق، اقتصاد، زراعت،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۵۷
Background image

بازدید علمی و عملی دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی چک از پروژه ساختمانی پوهنتون میدان وردک

دانش‌آموزان رشته ساختمان انستیتوت کثیرالرشتوی چک ولایت میدان وردک در ادامه برنامه‌های آموزش عملی از پروژه ساختمانی لیلیه پوهنتون میدان وردک بازدید کردند. هدف از این بازدید، تطبیق آموخته. . .

BACK TO NEWS