برگزاری نشست دو جانبه میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و کمپنی «MCC»
محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با آقای دینگ مسول کمپنی «MCC» استخراجی معدن مس عینک دیدار و گفتوگو نمود.
در آغاز جلسه آقای «دینگ» از دست آورد ها و فعالیت های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستایش کرد و علاوه کرد که کمپنی «MCC» که استخراج معدن مس عینک را بر عهده دارد نیازمند نیروی ماهر کاری میباشد.
نماینده کمپنی«MCC» در صحبتهایش اضافه کرد که آنان در بخش های چون راه اندازی برنامه های ارتقای ظرفیت برای کارمندان و ایجاد یک مرکز آموزش های تخنیکی نیازمند همکاری های این اداره هستند.
آقای« دینگ» همچنین با اشاره بر اهمیت تخنیک در زندگی روزمره جذب افراد ماهر و متخصص را در بخش های مختلف ضروری خواند و از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی خواستار معرفی این افراد بخاطر جذب در روند استخراج معادن شد.
در ادامه این جلسه معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از همکاری های کشور چین در بخش های مختلف اقتصادی و تعلیمی در کشور ستایش کرد.
مولوی غلام سعید احساس در صحبتهایش علاوه کرد که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آماده است تا نیازمندی های آنان را در بخش آماده سازی نیروی ماهر کاری مرفوع سازد.
همچنان در ادامه هر دو نهاد بر تقویت و گسترش همکاری های مشترک تأکید کردند.
در پایان این نشست هردو جانب بر ایجاد کمیته مشترک کاری تأکید نمودند و فیصله شد تا این کمیته هرچه زودتر ایجاد و امور شان را در هماهنگی انجام دهند.