برگزاری مراسم جشن فراغت ازسوی آمریت تخنیکی پروان

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۴ - ۱۱:۲۳

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت پروان به مناسبت فراغت بیش از 350 تن از فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت، مراسم جشن فراغت برگزار کرد.

در این مراسم درکنار شماری از مقامامت محلی ولایت پروان، معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز اشتراک و سخنرانی کرد.

مفتی فضل الرحمن فاضل در این مراسم تصریح نمود که آموزش‌های تخنیکی و مسلکی سبب رشد و خودکفایی کشور می‌گردد و اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی متعهد است تا تمامی زمینه‌های آموزشی را برای دانش‌جویان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی فراهم سازد.

سایر سخنران این برنامه نیز بر اهمیت آموزش‌های تخنیکی و مسلکی درکشور تأکید نمودند.

همچنین دربخش دگر این برنامه، محصلین و دانش‌جویان مراکز تعلیمات تخنیکی  و مسلکی، ابتکارات، دست‌آوردها و نوآوری‌های شان را به نمایش گذاشتند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۰
Background image

تداوم آموزش‌های عملی محصلان رشته تعمیرات در انستیتوت انجنیری بلخ

در ادامه برنامه‌های آموزشی عملی، محصلان صنف چهاردهم رشته تعمیرات انستیتوت انجنیری بلخ تحت رهنمایی استاد بخش مربوطه، فعالیت‌های عملی مضمون «معموره‌های خشتی» را در ساحه عمل با موفقیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۵۹
Background image

راه‌اندازی نشرات زنده رادیویی توسط محصلان انستیتوت میخانیکی

در ادامه تطبیق برنامه‌های عملی آموزشی، محصلان صنف چهاردهم دیپارتمنت الکترونیک انستیتوت میخانیکی ولایت کابل موفق شدند نشرات مستقیم و زنده رادیویی را از طریق دستگاه ترانسمیتر راه‌اندازی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۴۱
Background image

راه‌اندازی سیمینار مهارت‌های کاریابی برای دانش‌آموزان انستیتوت میخانیکی

سیمینار آموزشی مهارت‌های کاریابی و مشوره‌دهی های شغلی به ابتکار ریاست تحقیق و نوآوری و اشتراک شماری از دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت میخانیکی ولایت کابل برگزار گردید. این سیمینار با. . .

BACK TO NEWS