برگزاری سمینار آموزشی کارشیوه ارزیابی اجراآت در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۳۰ - ۱۰:۳۹
سمینار

سمینار آموزشی کارشیوه ارزیابی اجراآت برای شماری از کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد.

این سمینار با همکاری اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی اداره امور برای سه روز برگزار شده و هدف آن آشنایی کارمندان با کارشیوه ارزیابی اجراآت است.

مفتی فضل‌الرحمان فاضل، معاون مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی برای برگزاری این سمینار قدردانی کرد و گفت: «هدف ارزیابی این است که ما مسئولیت‌های خود را به وجه احسن انجام دهیم».

الحاج ویس‌الدین ویس، معاون حقوقی اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی نیز ارزیابی اجراآت را یک اصل خواند و گفت که ارزیابی نشان می‌دهد که آیا مسئولیت‌های سپرده شده انجام شده یا خیر.

سمینار

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۱۱:۲۶
Background image

جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی سید خیل ولایت پروان

محصلین رشته وترنری انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی سیدخیل ولایت پروان، در چارچوب آموزش های عملی، پیرامون حشرات به شکل عملی آموزش دیدند. در این جلسه، استاد رهنما، موضوع «فایلم بندپایان» را. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۹:۴۰
Background image

فراگیری سلسله دروس عملی در یکی از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول کوهستان ولایت کاپیسا در مورد جراحی و تداوی امراض حیوانی به گونه عملي آموزش دیدند. محصلین مذکور تحت نظر استاد رهنما در لابراتوار این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۵ - ۹:۳۴
Background image

فراغت ۳۰ تن محبوسین از برنامه های کوتاه مدت حرفوی

برنامه کوتاه مدت آموزش های حرفوی رشته ترمیم مبایل که پیشتر از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت زابل در محبس این ولایت آغاز گردیده بود، پایان یافت. محبوسین در این برنامه کوتاه مدت. . .

BACK TO NEWS