برگزاری سمینار آموزشی برای محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت خوست

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۷:۴۷

مسولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت خوست میگویند که برای محصلین رشته های اداره و تجارت و اداره و مدیریت انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز آن ولایت سیمینار آموزشی برگزار نموده است.

به گفته مسولان این سیمینار به منظور بلند بردن ظرفیت محصلین در بخش های اداری و ورود موفق آنان به بازار کار برگزار شده است.

گفتنیست که اشتراک کنندگان در این برنامه آموزشی در مورد موضوعات مختلف امور مالی و تدارکاتی از سوی استادان ورزیده آن مرکز آموزشی آموزش دیدند.

این در حالیست که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت دروس عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید دارد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۱:۳۳
Background image

آغاز برنامه کوتاه‌مدت حرفوی ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی کندز

برنامه سه ماهه حرفوی در بخش ترمیم موبایل و خیاطی از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندز راه‌اندازی گردید. در مراسم افتتاحیه این برنامه شماری از مسئولان محلی، علماء حضور داشتند.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۱:۱۴
Background image

سفر معاون امور تخنیکی و مسلکی به ولایت بلخ

‌هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در ادامه سفر خویش به ولایت بلخ رفت. آنان در سفرشان به ولایت بلخ، وضعیت شماری از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۰:۹
Background image

بررسی مراکز تعلیمات تخنیکی ننگرهار ازسوی معاون امور مالی و اداری

محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در رأس هیأتی از این اداره به ولایت مشرقی سفر کرده‌است. ایشان در ادامه دیدارهایش از مراکز تعلیمات تخنیکی و. . .

BACK TO NEWS