برنامه ارتقای ظرفیت آمرین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ادامه دارد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۷ - ۱۴:۱۴

برنامه ارتقای ظرفیت آمرین و مدیران نظارت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات که به ابتکار ریاست امور کارکنان به تاریخ 4 حوت راه‌اندازی گردیده بود، امروز نیز ادامه دارد.

هدف از برگزاری این برنامه ارایه سیمینارها آموزشی برای مسئولان آمریت های تخنیکی ولایات عنوان شده است.

گفتنیست که قرار است امروز ریاست دعوت و ارشاد، ریاست امور کارکنان و ریاست امور متعلمین و محصلین سیمنیارهای آموزشی شان را طی پرزنتیشن در این برنامه برای آمرین تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات ارایه نمایند.

قابل ذکر دانسته می‌شود که برنامه ارتقای ظرفیت آمرین و مدیران نظارت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی الی تاریخ 10 حوت ادامه خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض)

ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری اداره فکری و فرهنگی تنویر، برنامه ۴۰روزه اصلاحی و آموزشی را برای دانش‌آموزان لیلیه حضرت عمر فاروق (رض) آغاز کرد. این برنامه با. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۹:۳۱
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با بیش از ۲۰ شرکت تولیدی و صنعتی

مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در حاشیه پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رحمه‌الله)، با نمایندگان بیش از ۲۰ شرکت تولیدی، صنعتی و نهادهای سکتور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۹
Background image

روند اصلاح و انکشاف نصاب آموزشی رشته‌های جی‌آی‌اس و اقتصاد و مدیریت آغاز شد

روند اصلاح و انکشاف نصاب آموزشی رشته‌های سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و اقتصاد و مدیریت، امروز از سوی ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز گردید. در مراسم آغاز این. . .

BACK TO NEWS